Webinaari Centres of Vocational Excellence (CoVE) -toiminnon hakijoille

Infotilaisuus Webinaari Ammatillinen koulutus Erasmus kouluissa Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle

Ammatillisen koulutuksen huippuyksiköiden tavoitteena on tukea ammatillisen koulutuksen toimijoita mukauttamaan koulutustarjontaansa elinkeinoelämän tarpeisiin. Huippuyksiköt kokoavat yhteen partnerimaiden alueellisia kumppaneita kuten ammatillisen perus- ja jatkokoulutuksen tarjoajia, korkeakouluja, tutkimuslaitoksia, yrityksiä, elinkeinoelämän järjestöjä, viranomaisia jne.

Hakuaika päättyy 7.9.2021. Budjetti on yhteensä 44 miljoonaa euroa. Tuki yksittäiselle huippuyksikölle on enintään 4 M euroa.

Tapaaminen CoVE-hakijoille 28.5

Järjestämme CoVE-haun konsultoinnista kiinnostuneille yhteisen tapaamisen (Teams) perjantaina 28.5. klo 14-15:30. Tapaamisessa keskustellaan hakuprosessista, arviointikriteereistä ja hakemuksen laatuvaatimuksista.

Kannustamme suomalaisia organisaatioita lähtemään myös partneriksi muista maista koordinoituihin huippuyksiköihin.

Jos suunnittelet hakemuksen jättämistä tai partneriksi lähtemistä CoVE-haussa ja haluat osallistua 28.5. pidettävään tapaamiseen, laita viestiä: hannele.nevalampi(at)oph.fi.

Konsultointia hakijoille

Tarjoamme ammatillisen koulutuksen toimijoille vuoden 2021 Centres of Vocational Excellence (CoVE) -hakuun konsultointipalvelua hankesuunnitelman laatimiseen. Voit antaa hankesuunnitelmasi kokeneen asiantuntijan arvioitavaksi ja saada siihen palautetta. Konsultointipalvelun edellytyksenä on riittävän pitkälle valmisteltu hankeidea ja verkosto. Konsultoinnista sovitaan kunkin hakijan kanssa erikseen.

Aika ja paikka

28.5.2021 14.00–15.30