Your Europe Digital Roadshow: Koulutus - ”Opiskelijavaihto ja muut mahdollisuudet”

Infotilaisuus Kansainvälistyminen

Euroopan komissio järjestää yhteistyössä Opetushallituksen kanssa katsauksen EU:n sisämarkkinoiden mahdollisuuksiin koulutuksen näkökulmasta. 

Puhumassa muun muassa Opetushallituksessa Erasmus+-ohjelmaa johtava päällikkö Mika Saarinen. Mukana ovat myös tutut tubettajat Roni Back ja Elisa Malik!

Tapahtuman kuvaus

EU:n sisämarkkinat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaisten ja ammatillisten suunnitelmien tekemiseksi, toteuttamiseksi ja laajentamiseksi. Monista saattaa kuitenkin olla vaikeaa ja jopa pelottavaa löytää tarvittavia tietoja ja toimia oikeiden hallinnollisten menettelytapojen mukaisesti.

Your Europe -portaali (youreurope.eu) on EU:n sähköinen palveluväylä kansalaisille ja yrityksille. Portaaliin on koottu eurooppalaiset ja kansalliset tietolähteet, joista löydät kaikki tarvitsemasi tiedot asumisesta, työskentelystä, opiskelusta, ostosten tekemisestä, matkustamisesta tai liiketoiminnan harjoittamisesta muissa EU-maissa (saatavina paikallisilla kielillä ja englanniksi).

Your Europe Digital Roadshow järjestetään Suomessa 16. syyskuuta 2021. Roadshow esittelee, mitä oikeuksia, vaatimuksia ja mahdollisuuksia opiskeluun EU-maissa liittyy. Sen aikana käydään läpi eri koulutusmahdollisuudet, kuten korkealuokkainen ammattikoulutus, opiskelijoiden vaihto-ohjelmat sekä paljon muuta.

Katso livelähetys täällä 16.9.