Aikuisoppimisen kansainvälisyyspäivät 9.-10.11.2022

Verkostotapaaminen Kansainvälistyminen Aikuiskoulutus Vapaa sivistystyö Erasmus+ aikuiskoulutukselle Nordplus Aikuiskoulutus

Tervetuloa aikuisoppimisen kansainvälisyyspäiville Lahteen 9.–10.11.2022!

Päivien tarkoituksena on tarjota tietoa, vertaisoppimisen mahdollisuuksia ja keskustelua kiinnostavista teemoista aikuisoppimisen ja kansainvälisyyden parissa. Tapahtuman puhujina kuulet aivotutkija Minna Huotilaista (Helsingin yliopisto) ja erityisasiantuntija Jukka Vepsäläistä (Opetushallitus) koulutuksen tulevaisuudesta ja ennakoinnista.

Päivien aikana voit osallistua työpajoihin, joiden teemana ovat mm. aikuisoppimisen globaalit trendit, verkostoituminen ja digiosaaminen, alakohtaiset kokemukset aikuisten oppijoiden ja organisaatioiden kansainvälistymisestä sekä osallisuus. Kansainvälisyyspäivillä voit myös työstää omaa Erasmus+-hankeaihiotasi OPH:n asiantuntijoiden kanssa. Alustavan ohjelman ja sessioiden kuvaukset löydät sivun oikeata laidasta.

Ilmoittautuminen kansainvälissyyspäiville on avattu. Ilmoittautuminen on auki 28.10.2022 asti, ja ilmoittautumislinkin löydät alta.

Tapahtuman järjestää Opetushallituksen Erasmus+ aikuiskoulutuksen kansainvälistymispalvelut ja EPALE yhteistyössä koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Ilmoittautuminen

Aika ja paikka

9. – 10.11.2022
Lahti

Ilmoittautumisaika

22.8.2022 – 28.10.2022 klo 00:00