Ammatillisen koulutuksen aamukahvit ke 12.1. klo 8.30-9.30

Infotilaisuus Johtaminen ja hallinto Opettajat ja kasvattajat Opetus ja ohjaus Oppilas- ja opiskelijahuolto Turvallisuus Tutkinnon perusteet Ammatillinen koulutus

Tervetuloa keskiviikkona 12.1.2022 klo 8.30–9.30 ammatillisen koulutuksen aamukahville keskustelemaan kiusaamisen, häirinnän, syrjinnän ja väkivallan ehkäisyn sivuston valmistelusta!

Toteutamme OPH:ssa kiusaamisen, häirinnän, syrjinnän ja väkivallan ehkäisyn sivuston. Sivusto valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä. Sivuston tuottaminen sisältyy OKM:n toimenpideohjelmaan kiusaamisen, häirinnän ja väkivallan ehkäisemiseksi ja STM:n kansalliseen lapsistrategiaan. Sivustolle kootaan tutkimukseen ja lainsäädäntöön perustuvaa tietoa, ohjeita ja malleja kiusaamisen, häirinnän, syrjinnän ja vihapuheen sekä väkivallan vastaiseen työhön. Sivusto suunnataan laajalle joukolle: lapsille, nuorille / oppilaille, opiskelijoille, huoltajille / vanhemmille, sekä kasvatus- ja koulutusalan ammattilaisille.

Haluamme nyt kuulla teidän näkemyksenne, millaisia ohjeita ja malleja kaivataan ammatillisessa koulutuksessa kiusaamisen, häirinnän, syrjinnän ja vihapuheen sekä väkivallan ennaltaehkäisyyn ja tunnistamiseen, tilanteiden käsittelyyn ja seurantaan liittyen?

Tule jakamaan ajatuksesi näistä tärkeistä asioista aamukahville – ja pyydä työkaverikin mukaan!

Tilaisuus on suunnattu ammatillisen koulutuksen johdolle sekä opetus- ja ohjaushenkilöstölle.

Lisätietoa:
Riina Länsikallio, riina.lansikallio [at] oph.fi

Aika ja paikka

12.1.2022 08.30–09.30
1 h