Ammatillisen koulutuksen vuoden 2022 laatupalkinnon hakuinfo -webinaari

Infotilaisuus Laatu ja kehittäminen Ammatillinen koulutus

Ammatillisen koulutuksen laatupalkinnolla tuetaan ja kannustetaan ammatillisen koulutuksen järjestäjiä koko toiminnan laadun arvioinnissa ja parantamisessa. Samalla haetaan parhaita käytäntöjä muiden organisaatioiden oppimisen perustaksi sekä edistetään ammatillisen koulutuksen arvostusta, vetovoimaa ja tunnettuutta. Palkinnon myöntää opetus- ja kulttuuriministeriö.

Haulle on vuosittain teema, joka nostaa esille keskeisiä koulutuspoliittisia tavoitteita. Vuoden 2022 teemana on kestävä kehitys. 

Hakuinfo ammatillisen koulutuksen järjestäjille

  • Aika: tiistai 8.2.2022 klo 13.00 - 14.30
  • Teams-webinaari: osallistumislinkki . Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
  • Sisältö: Laatupalkinnon hakeminen, aikataulu, prosessi, vuoden teema. 

Tilaisuuden esitysmateriaali, hakulomake ja hakuohjeet tullaan julkaisemaan oph.fi-sivustolla

Laatupalkintoa voivat hakea kaikki ammatillisen koulutuksen järjestäjät. Laatupalkinnon aiemmin saanut ei voi hakea kolmena seuraavana vuotena laatupalkintoa. Kunniamaininnan saaneilla ei ole rajoituksia vuosittaiseen osallistumiseen.

Laatupalkinto myönnetään kirjallisen hakemuksen, ennalta määriteltyjen kriteerien perusteella tehtävän hakemuksen arvioinnin ja ulkoisen arvioinnin
pohjalta. Arvioinnin tekee riippumaton laatupalkintotoimikunta, jossa ovat edustettuina ammatillisen koulutuksen järjestäjät ja asiantuntijat, työelämä ja opiskelijat.

Hakuinfon järjestävät yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus.

Lisätiedot: ammatillinenkoulutus [at] oph.fi

Aika ja paikka

8.2.2022 13.00–14.30