Erasmus+ Beneficiary Module -info yleissivistävän- ja aikuiskoulutuksen toimijoille

Koulutus Webinaari Aikuiskoulutus Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Vapaa sivistystyö Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Erasmus+ -ohjelman raportointi- ja hallinnointiväline, Erasmus+ Beneficiary Module, on nyt auennut lähes jokaiselle Erasmus+ -hankkeelle ja lopuillekin se avautuu pian.

Järjestämme 1. yhteisen käyttöönottowebinaarin, joka on tarkoitettu useille erilaisille toimijoille, joilla peruskäyttö on hyvin samanlainen. Tämä webinaari on tarkoitettu KA121-SCH, KA121-ADU, KA122-SCH ja KA122-ADU -toimijoille.

Tämän ensimmäisen laajalle yleisölle suunnatun webinaarin lisäksi järjestämme yksityiskohtaisempaa käyttökoulutusta tulevissa webinaareissa. Webinaareja järjestetään sitä mukaa kun Erasmus+ Beneficiary Module -kehittyy. 

Jokainen liikkuvuusjakso merkitään tähän komission ylläpitämään raportointi- ja hallinnointivälineeseen esimerkiksi kun olet tallentanut liikkuvuusjakson Erasmus+ Beneficiary Module -välineeseen niin, se lähettää osallistujaraportin osallistujalle heti liikkuvuusjakson päätyttyä. Sinne teet myös hankkeen loppuraportin, mutta tämä toiminnallisuus ei ole vielä käytössä.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa 2.6.2022 asti, minkä jälkeen tallenteen linkin saa pyytämällä osoitteesta erasmus.yleissivistava [at] oph.fi tai erasmus.aikuiskoulutus [at] oph.fi.