Erasmus+ Beneficiary Module -info yleissivistävän koulutuksen liikkuvuushankkeille 26.9.2022

Koulutus Akkreditointi Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Tämä tilaisuus 26.9. klo 14-15 on tarkoitettu hyväksytyille Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen liikkuvuushankkeille. Erasmus+ -ohjelman raportointi- ja hallinnointiväline, Erasmus+ Beneficiary Module, on nyt auennut lähes jokaiselle vuonna 2022 hyväksytylle hankkeelle ja lopuillekin se avautuu pian.

Järjestämme käyttöönottowebinaarin, joka on tarkoitettu useille erilaisille hankkeille, joilla peruskäyttö on hyvin samanlainen. Tämä webinaari on tarkoitettu KA121-SCH ja KA122-SCH  -hankkeille.

Webinaareja järjestetään sitä mukaa kun Erasmus+ Beneficiary Module -kehittyy. Eli uusia webinaareja aiheesta on tulossa.

Jokainen liikkuvuusjakso merkitään tähän komission ylläpitämään raportointi- ja hallinnointivälineeseen esimerkiksi kun olet tallentanut liikkuvuusjakson Erasmus+ Beneficiary Module -välineeseen niin, se lähettää osallistujaraportin osallistujalle heti liikkuvuusjakson päätyttyä. Sinne teet myös hankkeen loppuraportin.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa, minkä jälkeen tallenteen linkin saa pyytämällä osoitteesta erasmus.yleissivistava [at] oph.fi (erasmus[dot]yleissivistava[at]oph[dot]fi)