Erasmus+ Beneficiary Module -yleissivistävän koulutuksen liikkuvuushankkeille 7.12.2022

Koulutus Webinaari Akkreditointi Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Tämä tilaisuus 7.12. klo 15-16 on tarkoitettu hyväksytyille Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen liikkuvuushankkeille. Erasmus+ -ohjelman raportointi- ja hallinnointiväline, Erasmus+ Beneficiary Module, on nyt auennut vuonna 2022 hyväksytylle hankkeelle.

Jokainen liikkuvuusjakso merkitään tähän komission ylläpitämään raportointi- ja hallinnointivälineeseen. Esimerkiksi kun olet tallentanut liikkuvuusjakson Erasmus+ Beneficiary Module -välineeseen niin, se lähettää osallistujaraportin osallistujalle heti liikkuvuusjakson päätyttyä. Sinne teet myös hankkeen loppuraportin.

Järjestämme käyttöönottowebinaarin, joka on tarkoitettu useille erilaisille hankkeille, joilla peruskäyttö on hyvin samanlainen. Tämä webinaari on tarkoitettu KA121-SCH ja KA122-SCH  -hankkeille.

Tilaisuuteen ei ole ilmoittautumista. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa, minkä jälkeen tallenteen linkin saa pyytämällä osoitteesta erasmus.yleissivistava [at] oph.fi (erasmus[dot]yleissivistava[at]oph[dot]fi)

Aika ja paikka

7.12.2022 15.00 – 16.00