Erasmus+ -kumppanuushankkeiden ideatyöpaja

Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Taiteen perusopetus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Tervetuloa pohtimaan ja kehittelemään yhdessä, mitä kaikkea Erasmus+ kumppanuushanke voi mahdollistaa kouluille, oppilaitoksille ja päiväkodeille! Kutsumme sinut mukaan ideatyöpajaan, jonka tavoitteena on tunnistaa yhteisiä kehittämisideoita ja määritellä hankesuunnittelun keskeisiä kysymyksiä. 

Kenelle ideatyöpaja on tarkoitettu? Työpaja sopii kaikille yleissivistävän koulutuksen parissa työskenteleville, joita kiinnostaa eurooppalainen yhteistyö. Tervetuloa mukaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai konkari hanketyöskentelyssä. Sinulla ei tarvitse olla etukäteen tietoa Erasmus+ -hankkeista, tai sinulla voi olla jo hankeidean aihio, mutta haluat vielä työstää sitä. Tule hakemaan inspiraatiota siihen, mitä kaikkea kumppanuushankkeessa voi tehdä sekä kirkastamaan ideaasi. 

Voit osallistua ideapajaan, vaikka et aio hakea Erasmus+ -rahoitusta vielä tämän kevään haussa. Kylvä nyt ideasi ja anna niiden kasvaa hankkeiksi myöhemmin!  

Miten osallistun työpajaan? Voit osallistua työpajaan myös mobiililaitteella, mutta yhteistyöskentelyssä Jamboard-alustalla on hyvä olla tietokone tai tabletti.  

Ideatyöpajaan ei ole ennakkoilmoittautumista. Liity mukaan Teamsissa.