Erasmus+ nuorisoalalle: European Academy on Youth Work II

Koulutus Seminaari Verkostotapaaminen Ilmasto Kansainvälistyminen Kestävä kehitys Kulttuurinen moninaisuus Laatu ja kehittäminen Tasa-arvo ja osallisuus Nuorisotyö Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat

European Academy on Youth Work II

Conference – Symposium - Forum
31.5. - 3.6.2022 | Kranjska Gora, Slovenia

Mikäli haluat tavata eurooppalaisia nuorisotyöntekijöitä ja sinua kiinnostaa nuorisotyön uusimmat trendit, käytännöt, kokemukset ja innovaatiot, niin tämä tapahtuma on juuri sinua varten!

EAYW on nuorisoalan kansallisten Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuusjoukkojen toimistojen sekä SALTO-YOUTH -resurssikeskusten aloite, jonka tavoitteena on tuoda eurooppalaisia nuorisoalan toimijoita yhteen sekä edistää laadukasta nuorisotyötä. EAYW tarjoaa foorumin nuorisotyöntekijöille, nuorisoalan päättäjille, nuorisotutkijoille ja kouluttajille keskustella nuorisoalan ajankohtaisista aiheista ja vaihtaa tietoa ja kokemuksia nuorisotyön uusista trendendeistä.
Tilaisuuteen odotetaan noin 170 alan ammattilaista eri puolilta Eurooppaa. Tapahtuman kielenä on englanti. Tarkemman kuvauksen ja alustavan ohjelman löydät hakukuulutuksesta, johon pääset alla olevan linkin kautta!

Osallistuminen on maksutonta


Sinun ei tarvitse maksaa osallistumisesta mitään, eikä kuluja synny matkakustannuksista, majoituksesta ja ylläpidosta.  Sinun täytyy sopia osallistumisesta oman organisaatiosi kanssa sen omien käytäntöjen mukaan, sekä huolehtia matkavakuutuksesta.  

Huom! Tämä on syksyllä peruuntuneen tapahtuman täydennyshaku. Syksyllä valittujen ja osallistumisensa vahvistuneiden osallistujien ei tarvitse hakea uudestaan tapahtumaan.

Hae tapahtumaan SALTOn verkkosivuilla


Klikkaa itsesi SALTOn eurooppalaiseen koulutuskalenteriin oikealla olevan linkin kautta. Englanninkielisen ilmoituksen kautta pääset sähköiseen hakulomakkeeseen. Luo itsellesi sivuston käyttäjätunnuksen (MySALTO), ellei sinulla jo ole sellaista.

Lisätietoja antaa:

Mauri Uusilehto
mauri.uusilehto(at)oph.fi
+358 295 338 520

Aika ja paikka

31.5.–3.6.2022

Ilmoittautumisaika

23.2.2022 – 13.3.2022 klo 23:59

Liitteet

Alustava ohjelma