Erasmus+ nuorisoalalle: Nuorisovaihtojen suunnittelukoulutus BiTriMulti ensikertalaisille

Koulutus Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle

Nuorisovaihdot ovat hyvä toimintatapa teillekin!

Aloita kansainvälinen nuorisotyö järjestämällä kansainvälisiä nuorisovaihtoja.

BiTriMulti-koulutuksessa oivallat miten kansainvälistä leiriä muistuttava nuorisovaihto antaa nuorille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti oman toimintansa suunnitteluun kansainvälisessä yhteistyössä. Nuoret päättävät itse vaihtojen aiheet ja suunnittelevat sisällöt. Sinä voit tukea heidän vahvaa osallistumistaan, kun olet oppinut nuorisovaihtojen hyvät toimintatavat tässä koulutuksessa.

Miksi vaihtoja?

Kansainvälinen hanketoiminta on yksi nuorisotoiminnan muoto. Tämän koulutuksen kautta saat täydennyskoulutusta omaan työhösi ja opit uusia sovellettavia toimintamenetelmiä, joita organisaationne voi soveltaa perustyössään.

Kumppaneita hankkeisiin

Käytännön hanketaitojen lisäksi törmäät koulutuksessa muihin vaihtoja ensi kertaa järjestäviin ja voit luoda kumppanuuksia muiden maiden organisaatioihin. Yhteyshenkilöiden tapaaminen kasvokkain luo luottamusta ja kannustaa toimintaan samanhenkisten organisaatioiden kanssa.

Koulutus Oslossa - tai verkossa

Koulutus järjestetään Oslossa, Norjassa 14.-18.3.2022, mikäli pandemiatilanne sen sallii. Jos fyysistä koulutusta ei voi järjestää, koulutus järjestetään verkossa. Saat lisätietoja asiasta vuodenvaihteen jälkeen. 

Ensikertalaisena olet prioriteettiamme

Jos et ole aiemmin järjestänyt nuorisovaihtoa EU:n nuoriso-ohjelmien alla, olet juuri oikea osallistuja. Tätä koulutusta varten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietoa nuorisovaihdoista, opit perusasiat koulutuksen aikana. Älä ujostele, vaan hae koulutukseen!

On kuitenkin hyvä, että toimit nuorisotyössä joko ammattilaisena tai aktiivisena vapaaehtoisena ja että työskentelet säännöllisesti suoraan 13-30-vuotiaiden nuorten kanssa. Jos esimerkiksi vedät kerhoa tai työskentelet nuorisotilalla, voit kysyä nuorilta suoraan, kiinnostaako heitä kansainvälinen vaihtotoiminta. On siis tärkeää, että sinulla on järkevä rooli omassa organisaatiossasi ja toimit nuorten parissa.

Osallistuminen on maksutonta

Koulutukseen osallistuminen ei maksa sinulle mitään. Korvaamme matkakulut kotiovelta tapahtumapaikalle ja takaisin 100%:sti matkan jälkeen. Jos haluat välttää lentämistä, voit myös matkustaa maata tai meriä pitkin. Jos et pysty maksamaan matkaa etukäteen, voimme antaa sinulle mahdollisuuden tilata liput meidän kauttamme.

Työnantajasi huolehtii työajan korvaamisesta, päivärahoista ja vakuutuksestasi.

Lue lisätietoja koulutusmatkoista sekä tarkemmat ohjeet matkojen varaamiseen ja korvaamiseen verkkosivuiltamme.

Korvaamme myös kaikki mahdolliset pandemiasta johtuvat lisäkulut matkallasi ja voit räätälöidä itsellesi turvallisemman matkustustavan.

Hae koulutukseen SALTOn sivuilla

Alla olevaa linkkiä näpäyttämällä pääset hakulomakkeeseen SALTOn sivuille (Apply Now! -painike). Seuraa sivun ohjeita.

Lähetä hakemuksesi ennen 17.1.2022.

Lisätietoja antaa

Paavo Pyykkönen
paavo.pyykkonen(at)oph.fi
+358 29 533 8547

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

14.–18.3.2022
Päivämäärät sisältävät matkustuspäivät
Oslo, Norja Map link

Ilmoittautumisaika

13.12.2021 – 17.1.2022 klo 23:59