Erasmus+ pienimuotoisten kumppanuushankkeiden (KA210) starttipaketti

Infotilaisuus Webinaari Kansainvälistyminen Aikuiskoulutus Ammatillinen koulutus Esiopetus Lukiokoulutus Nuorisotyö Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ nuorisoalalle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Suunnitteletko Erasmus+ pienimuotoista kumppanuushanketta? Tule kuulemaan mistä hankkeissa on kyse ja saamaan vinkkejä hankkeen suunnitteluun. Starttipaketti on tarkoitettu erityisesti uusille hakijoille.

Pienimuotoiset kumppanuushankkeet sopivat erityisesti eurooppalaista yhteistyötä aloitteleville organisaatioille. Tilaisuudet on tarkoitettu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukiokoulutuksen, aikuiskoulutuksen, ammatillisen koulutuksen sekä nuorisoalan edustajille, jotka suunnittelevat pienimuotoista kumppanuushanketta. Rahoituskierros päättyy 22.3.2023. 

Starttipaketti-webinaarin lisäksi järjestetään hakuinfo ja kyselytunti pienimuotoisen kumppanuushankkeen hakijoille. Näet lisätiedot tilaisuuksista sivun oikean laidan linkeistä.

Tilaisuus tallennetaan. Tallenne ja esitysmateriaalit päivitetään tälle tapahtumasivulle tilaisuuden jälkeen. Tallenne on sivulla kaksi viikkoa, jonka jälkeen toimitamme sen pyynnöstä.

Starttipaketti on tarkoitettu sekä pienimuotoisten kumppanuushankkeiden (KA210) että kumppanuushankkeiden (KA220) hakijoille. Muutoin Erasmus+ -kumppanuushankkeille (KA220) on erilliset hakuinfot. Katso kumppanuushankkeiden tilaisuuksien ajankohdat Opetushallituksen tapahtumakalenterista. 

Liity tilaisuuteen: Starttipaketti

Aika ja paikka

15.12.2022 15.00 – 16.00

Liitteet

Tilaisuuden materiaali: