EU:n nuoriso-ohjelmat: Kumppaninhakua kunnallisen nuorisotyön toimijoiden hankkeisiin

Koulutus Kansainvälistyminen Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle

Kumppaneita nuorisotyöntekijöiden hankkeisiin

Kun osallistut nopeaan ja näppärään tapaamiseen Tallinnassa, voit saada eteenpäin omia suunnitelmiasi kansainvälisistä nuorisotyöntekijöiden hankkeista. Tämä on hyvä tilaisuus panna liikkeelle vanhat kesken jääneet suunnitelmat tai lähteä kehittämään jotakin uutta, koko työyhteisöä hyödyttävää kansainvälistä toimintaa.

Kehitä kunnallista nuorisotyötä

Kun lähdet matkaan valmiin aiheen kanssa, ammattilaiset auttavat sinua muokkaamaan siitä varteenotettavan hankkeen. Muihin kunnallisiin nuorisotyön ammattilaisiin törmätessä löydät yhteisiä päämääriä, joita voitte hankkeissanne viedä eteenpäin.

Prosessissa saat ohjausta oikean hankemuodon valintaan. Aiheesi kehittyy joko ketteräksi nuorisotyöntekijöiden liikkuvuushankkeeksi (KA153) tai pieneksi kumppanuushankkeeksi (KA 210), jonka avulla työntekijöiden taidot kasvavat tai omaa toimintaa voidaan kehittää.

Voit tutustua hankemuotoihin tarkemmin vasemmalla olevien linkkien kautta.

Tehokas tapahtuma lähialueella

Tapahtuma vie työviikosta vain 2-3 päivää, sillä ohjelma on napakka ja aiheeseen keskittyvä. Syyskuussa saat lisätukea hakemuksen viimeistelyyn verkkokoulutuksessa. Tallinnaan on myös helppo matkustaa Suomesta.

Osallistuminen on maksutonta

Korvaamme matkoista aiheutuneet kulut 100% matkan jälkeen ja virolaiset pitävät huolta majoituksen ja ruokailujen järjestämisestä. Työnantajasi kattaa matkapäivärahat.

Hae SALTOn sivujen kautta

Hakulomake on hyvin lyhyt ja nopea täyttää, jos teillä on aihe valmiina. Alla olevan linkin kautta näet tarkemman englanninkielisen kuvauksen ja voit täyttää hakulomakkeen Apply Now! painikkeen kautta.

Lisätietoa:

Tästä linkistä pääset sähköiseen hakulomakkeeseen

Aika ja paikka

17.–19.8.2022
Yksi kokonainen työpäivä ja kaksi matkapäivää

Enrolment period

18.5.2022 – 16.6.2022 klo 23:59