Innostu mukaan nuorisoalan ErasmusPlussaan!

Infotilaisuus Kansalaistoiminta Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat

Tilaisuudessa kuulet nuorisotyöntekijöiden ja nuorisotyössä mukana olevien toimijoiden ja nuorten kokemuksia Erasmus+ hankkeista ja niiden vaikutuksista. 

Esittelemme seuraavat hanketyypit:

  • nuorisovaihdot
  • nuorisotyöntekijöiden hankkeet
  • nuorten osallistumishankkeet
  • DiscoverEU osallisuustoimi

Parasta: yhdessä tekeminen! Nuoret mukana nuorisovaihdoissa! Pia Kautto Jyvässeudun 4H jakaa kokemuksia Itävallan ja Slovenian hankkeista. 

Ammatillista osaamista kartuttamassa Irlannissa! Nuorisokeskus Marttisen edustajat kertovat nuorisotyöntekijöiden hankkeista.

Parannetaan nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa ja tehdä vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi! Verna Kirjavala ja nuorten ryhmä SEY kertovat nuorten osallistumishankkeesta. 

Nuoret mukaan! on Erasmus+ -rahoitteinen osallistumishanke. Hankkeessa 11 nuoren johtoryhmä toimii yhteistyössä SEYn jäsenyhdistysten ja päättäjien kanssa ja suunnittelee, miten nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa ja tehdä vapaaehtoistyötä eläinten hyväksi voisi parantaa.

Lisäksi Ari Huotari, Opetushallitus esittelee mitä DiscoverEU osallisuustoimi tarjoaa. 

Raidematkaillen Euroopassa 1–30 päivän ajan voi ilmastoystävällisesti tutustua eri maiden kulttuureihin ja asukkaisiin sekä vahvistaa eurooppalaista yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Laura Lehto ja Kati Inkinen kertovat hakemisen seuraavat askeleet. 

Rahoitusta omille hankkeille voitte hakea 2023. Ensimmäinen haku päättyy 23.2.2023.

Aika ja paikka

19.12.2022 14.00 – 15.00