Kohti uutta lukuvuotta -webinaari

Infotilaisuus Webinaari Koronavirus Ukraina Aikuiskoulutus Ammatillinen koulutus Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Vapaa sivistystyö Varhaiskasvatus

Takana on jälleen poikkeuksellinen lukuvuosi. Katse on kuitenkin vahvasti jo kohti tulevaa. Opetushallitus haluaa olla tukemassa eri koulutusasteiden toimijoita lukuvuoden 2022–2023 suunnittelussa ja rakentamisessa. Koronapandemian ja Venäjän Ukrainaan kohdistaman hyökkäyksen vaikutukset pedagogisiin yhteisöihin ovat olleet monin paikoin merkittäviä.

Webinaarissa esitellään OPH:n Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan ja koronapandemiaan tarjoamia tukimateriaaleja ja luodaan yhdessä katse kohti tulevaa lukuvuotta. Webinaari on suunnattu sivistys- ja opetustoimelle, varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön johdolle sekä asiasta kiinnostuneelle kasvatus- ja koulutusalan henkilöstölle.

Webinaari on suomenkielinen, mutta se juonnetaan suomeksi ja ruotsiksi.

Tutustu alla olevaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 13.6. mennessä. Lähetämme ilmoittautuneille kutsulinkin tapahtumaan. Webinaari tallennetaan ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen tällä sivulla. 

Kaikki tukimateriaalimme löydät linkatuilta koontisivuilta.

Tervetuloa!

Webinaarin ohjelma

Webinaari alkaa klo 14.30

  • Webinaarin avaus, Pääjohtaja Minna Kelhä
  • Ajankohtaista Venäjän hyökkäys Ukrainaan, koronavirustilanne ja varautuminen sekä OPH:n tukimateriaalit, Opetusneuvos, yksikön päällikkö Laura Francke
  • Etukäteiskysymykset, Opetushallituksen asiantuntijat
  • Tulevaisuususko ja kriisinkestävyys monihäiriötilanteessa, Opetusneuvos Tiina Luomanen
  • Kohti kesälomia, Johtaja Jarkko Niiranen

Webinaarin juontaa johtaja Kurt Torsell

Webinaari päättyy klo 16.

Lisätiedot

  • Webinaarin ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset: saku.majalampi [at] oph.fi 
  • Venäjän hyökkäys Ukrainaan sekä koronapandemiaan liittyvät kysymykset: info [at] oph.fi