Kohti vihreää siirtymää - Erasmus+ -ohjelman mahdollisuudet ympäristövastuullisuuden edistämisessä

Webinaari Ilmasto Kansainvälistyminen Kestävä kehitys Koulutuksen kehittäminen Aikuiskoulutus Ammatillinen koulutus Esiopetus Korkeakoulutus Lukiokoulutus Nuorisotyö Perusopetus Liikunta ja urheilu Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ korkeakoulutukselle Erasmus+ nuorisoalalle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle Erasmus+ liikunnalle ja urheilulle – Sport EU:n nuoriso-ohjelmat

Haluatko edistää ympäristövastuullisuutta organisaatiossasi ja olla muutoksentekijä kestävän kehityksen edistämisessä? Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä mitä kaikkea vihreys ja ympäristövastuullisuus voi tarkoittaa hanketoiminnassa ja liikkuvuudessa sekä hakemaan inspiraatiota hankesuunnitteluun.

Kohderyhmä

Webinaariin kutsutaan osallistujiksi Erasmus+ -liikkuvuuksista ja -hankkeista vastaavat ja hankkeita suunnittelevat, organisaatioiden johto sekä kaikki ympäristövastuullisuudesta ja kestävyyskasvatuksesta kiinnostuneet.  

Erasmus+ -ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, aikuiskoulutuksen, korkeakoulutuksen, nuorisoalan sekä liikunnan ja urheilun sektoreilla.

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma tarkentuu elokuun aikana, minkä jälkeen ohjelma julkaistaan tällä sivulla. Ohjelmassa mm. 

  • Euroopan vihreän kehityksen ohjelma (Green Deal)
  • ympäristövastuullisuus Erasmus+ -ohjelmassa
  • ympäristövastuullisuuden huomioiminen matkustamisessa ja muussa hanketoiminnassa
  • kestävyyskasvatuksen mahdollisuudet ja haasteet Suomessa
  • käytännön esimerkkejä ympäristövastuullisuuden huomioimiseksi koulujen ja organisaatioiden arjessa sekä hanketoiminnassa
  • keskustelua sektorikohtaisissa ryhmissä

Webinaari on osa Opetushallituksen Kestävä kädenjälki -webinaarisarjaa.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN

Aika ja paikka

11.10.2022 10.00–15.00

Ilmoittautumisaika

14.7.2022 – 10.10.2022 klo 23:59