Luova Eurooppa -rahoitusvalmennus

Webinaari Kulttuuri Luova Eurooppa

Tervetuloa kehittämään yhteistyöhankkeita EU:n Luova Eurooppa -ohjelmaan!

Kaksiosainen rahoitusvalmennus käynnistää vuoden 2022 Luova Eurooppa -hakuinfot ja on suunnattu erityisesti yhteistyöhankkeiden alkuvuonna 2022 käynnistyvään hakuun tähtääville kulttuurin ja luovien alojen toimijoille.  Hakukierros tarkempine hakukriteereineen avautuu aikaisintaan tammikuun lopulla, mutta hanketta kannattaa valmistella jo nyt.

Voit osallistua jompaankumpaan tai molempiin seuraavista tilaisuuksista. Yleisinfo sopii hakijoiden lisäksi myös muille asiasta kiinnostuneille.

 

Yleisinfo yhteistyöhankkeista ke 12.1. klo 13-14.30

Tervetuloa kuulemaan keskeiset tiedot yhteistyöhankkeiden hausta ohjelman 1. hakukierroksen pohjalta. 2. hakukierros avautuu aikaisintaan tammikuun lopulla, mutta haun reunaehdot säilyvät pitkälti ennallaan. Esittelyssä ovat mm. ohjelman painopisteet, arviointi sekä uudistunut hakuprosessi. 

Yleisinfoon voit ilmoittautua viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä.
 

Vinkkejä ja sparrausta hankkeen valmisteluun ti 18.1. klo 13-14.30

Tervetuloa kuulemaan vinkkejä hankkeen ja hakemuksen valmisteluun sekä keskustelemaan hankkeestasi yhteyspisteen asiantuntijoiden ja muiden hanketta valmistelevien kanssa. Käymme hankeideoita läpi etukäteen laadittujen ennakkotehtävien pohjalta.

Vinkkejä hankkeen ja hakemuksen valmisteluun jakaa Kaisa Adair Turun ammattikorkeakoulusta (Taideakatemia). Kaisalla on pitkä kokemus Luova Eurooppa -hankkeista. Turun AMK on koordinoinut kahta Luova Eurooppa -hanketta ja ollut partnerina 4 hankkeessa.

Ennakkotehtävän takia toivomme ilmoittautumisia sparraustilaisuuteen viimeistään 13.1.
 

12.1. tilaisuuteen ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin viimeistään tilaisuuspäivänä. 18.1. tilaisuuteen ilmoittautuneet saavat ennakkotehtävän ja osallistumislinkin hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Luova Eurooppa -hakuinfot jatkuvat helmi-maaliskuussa, kun vuoden 2022 hakukierroksen aikataulu täsmentyy.

Lisätietoja tilaisuuksista saat osoitteesta kulttuuri [at] oph.fi.
 

Ilmoittaudu mukaan