Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon työpaja

Verkostotapaaminen Tutkinnon perusteet Ammatillinen koulutus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon perusteiden uudistamistyö on käynnissä. Uudistuksessa otetaan käyttöön ammatillisissa tutkinnon osissa yhtenäinen arviointikriteeristö.  Se edellyttää tutkinnon osien ammattitaitovaatimusten uudelleen muotoilemista. Selvitämme myös työelämän osaamistarpeita.

Opetushallitus ja Koulutuskeskus Salpaus- kuntayhtymä ovat järjestäneet  avoimia työpajoja ravintola- ja catering-alan työelämän, järjestöjen ja asiantuntijaorganisaatioiden edustajille sekä ammatillisen koulutuksen toimijoille.

Työpajoissa on esitelty uudistustyön tilannetta ja tutkinnon osia. Työpajoissa työstettiin tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksia.

 

Opetusneuvos Merja Lahdenkauppi, Opetushallitus Ammatillinen koulutus -yksikkö

Lehtori Rauno Luostarinen Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä

Lehtori Kaija Taipale Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä.  

 

Aika ja paikka

8.11.2022 09.00 – 15.00

Ilmoittautumisaika

17.10.2022 – 3.11.2022 klo 16:15

Liitteet

Verkkotyöpajan ohjelma 8.11.22