Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto 2024 -webinaari työelämän toimijoille / edustajille

Webinaari Hyvinvointi Tutkinnon perusteet Ammatillinen koulutus

Tervetuloa 1.11.2022 järjestettävään webinaariin!

Uudistettujen sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon perusteiden on tarkoitus tulla voimaan 1.8.2024. Perusteiden uudistaminen aloitettiin vuoden 2021 lopulla, jolloin kerättiin ajankohtaisia osaamistarpeita ja tutkinnon kehittämisehdotuksia verkkokyselyllä. Työ on jatkunut tiiviinä sen jälkeen mm. avoimissa verkkotyöpajoissa, verkkotyöalustalla sekä erilaisilla kohdennetuilla asiantuntijakuulemisilla.

Jotta saisimme tulevien lähihoitajien ja perustason ensihoitajien tutkintokoulutuksessa saavutetun osaamisen vastaamaan mahdollisimman hyvin työpaikoilla todellisuudessa tarvittavaa osaamista, tarvitsemme sinun asiantuntemustasi, sosiaali- ja terveysalan työelämän asiantuntija! Tulethan siis mukaan kehittämään tutkintoa.

Tilaisuus on Teams-alustalla toteutettava työpaja, jossa tutustutaan uudistuviin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon perusteisiin ja keskitytään erityisesti uuden tutkinnon ammattitaitovaatimuksiin. Opetushallitus järjestää työpajan yhdessä Koulutuskuntayhtymä OSAO:n kanssa. Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti sosiaali- ja terveysalan työelämän toimijoille, näyttöjen arvioijille, järjestöjen ja asiantuntijaorganisaatioiden edustajille.

Mikäli et pääse osallistumaan marraskuun webinaariin, kerrothan ajatuksesi ilmoittautumislinkin kautta, kiitokset!

Olet lämpimästi tervetullut!

 

Lisätietoja

Lisätietoja antaa:

koulutussuunnittelija Mialeena Pärssinen (ext.mialeena.parssinen [at] oph.fi (ext[dot]mialeena[dot]parssinen[at]oph[dot]fi)

opetusneuvos Soila Nordström (soila.nordstrom [at] oph.fi (soila[dot]nordstrom[at]oph[dot]fi)) / OPH 

koulutuspäällikkö Johanna Savunen (johanna.savunen [at] osao.fi (johanna[dot]savunen[at]osao[dot]fi)) / OSAO

Ilmoittautuminen webinaariin

Aika ja paikka

1.11.2022 13.00 – 15.00

Ilmoittautumisaika

1.10.2022 – 28.10.2022 klo 16:15

Liitteet

Työpajan ohjelma
Webinaarin esitykset