Youthpass info sessions: nonformaali oppiminen EU:n nuoriso-ohjelmissa (online)

Koulutus Hyvinvointi Kansainvälistyminen Osaamisen arviointi Nuorisotyö Erasmus+ Erasmus+ nuorisoalalle EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot

Mitä on nonformaali oppiminen? Miten nonformaali oppiminen voidaan tunnistaa ja tunnustaa? Millainen oppimisen työkalu on EU:n nuoriso-ohjelmissa käytettävä Youthpass?

Viisiosaisessa lyhyistä tietoiskukoulutuksista koostuvassa online-sarjassa otamme kutsuvierasasiantuntijoiden johdolla selvää nonformaalista oppimisesta, Youthpassista ja sen mahdollisuuksista. Infotuokioista on hyötyä kaikille nuorisotyön ammattilaisille ja nuorten kansainvälistymistä koskevien asioiden kanssa työskenteleville sekä alaa opiskeleville, nuorille, Erasmus+- ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmista kiinnostuneille ja kenelle tahansa, joka haluaa tietää nonformaaleista oppimisen tavoista.

Koulutuksia järjestetään sekä suomeksi, että englanniksi. 

Tapahtumassa ei ole ennakkoilmoittautumista. 

Päivämäärät

Kaikki koulutukset järjestetään klo 14:00-14:30. Koulutuksen jälkeen asiantuntijat vastaavat osallistujien kysymyksiin.

pe 6.5 Osaamisen tunnistamisen uudet digitaaliset ratkaisut. Timo Sinivuori, Kentauri. (FI)

Kentauri on osaamiskeskus, joka toimii suunnan näyttäjänä ja edistää nuorisoalan ja järjestöjen osaamista ja asiantuntijuutta tukeakseen nuorten matkaa kohti merkityksellistä elämää. Timo Sinivuori on Kentaurin johtaja.
Osallistu tilaisuuteen tämän linkin kautta.

ma 9.5. Youthpass – makes your learning visible. Eda Bakir, SALTO. (ENG)

Eda Bakir on Youthpassin asiantuntija. Bakir edustaa SALTO Training and Cooperation -resurssikeskusta. Resussikeskus tukee EU:n nuoriso-ohjelmien toteutusta ja eurooppalaista nuorisotyötä. 
Osallistu tilaisuuteen tämän linkin kautta.


pe 13.5. How to trigger the motivation to make the Youthpass! Adrian Bonnet & Irene Lüders-Helander. (ENG/FI)

Irene ja Adrian ovat nuorisotyön ammattilaisia, ja heidän työssään kansainvälistymisen teemat ovat tuttuja. He tietävät, miksi Youthpass kannattaa ja miten sitä käytetään parhaiten eri tilanteissa.
Osallistu tilaisuuteen tämän linkin kautta.

ma 23.5. Youthpass – my journey. Kokemustarina Youthpassin käytöstä.

ma 30.5. Osaamismerkit ja Youthpass. Sami Sorjonen, Nuorisokeskus Marttinen. (FI)

Marttinen on yksi Suomen nuorisokeskusverkoston keskuksista. Sami on kansainvälisen nuorisotyön osaaja, joka vaikuttaa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän tietää, miten Youthpassista otetaan kaikki irti.
Osallistu tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Nähdään koulutuksissa! See you at the info sessions!