Aikuiskoulutuksen eurooppalainen yhteisökonferenssi 2023 (EPALE Community Conference)

Seminaari Digitaalisuus Kansainvälistyminen Opetus ja ohjaus Aikuiskoulutus Ammatillinen koulutus Kulttuuri Vapaa sivistystyö EPALE Erasmus+ aikuiskoulutukselle
EPALE-yhteisökonferenssi logo

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen yhteisökonferenssi (EPALE Community Conference) on tulossa taas 10.–12. lokakuuta 2023!

Luvassa on inspiroivia puheenvuoroja, työpajoja sekä keskustelua muun muassa taitojen tulevaisuudesta, tekoälystä, disinformaatiosta sekä yhteiskunnallisesta oikeudenmukaisuudesta ja narratiiveista.

Konferenssi on osa Osaamisen teemavuoden eurooppalaista tapahtumasarjaa, ja sen järjestelyistä vastaa EPALE - Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi. Kolmipäiväinen tapahtuma on suunnattu aikuiskouluttajille, -opettajille, ohjaajille, päättäjille, alan tutkijoille sekä esimerkiksi luovien alojen ja järjestökentän toimijoille. 

Järjestämme konferenssin ajan eri puolilla Suomea katsomoita, joihin voit tulla katselemaan tapahtuman sinulle sopivia osioita kollegojesi sekä muiden alueellasi toimivien aikuisoppimisen ammattilaisten kanssa. Lisää tietoa katsomoiden sijainnista on tulossa kesäkuussa.

Haluatko järjestää oman konferenssikatsomosi? Ole meihin yhteydessä! 
epale [at] oph.fi 

Lue lisää yhteisökonferenssista EPALEn verkkosivuilta.

Konferenssin pääteemat (englanniksi):

  • 1. päivä (10. lokakuuta): Engage. Skills for awareness and change
  • 2. päivä (11. lokakuuta): Empower. Skills for the future
  • 3. päivä (12. lokakuuta): Include. Skills strategies for social justice

 

Aika ja paikka

10. – 12.10.2023

Ilmoittautumisaika

4.9.2023 – 29.9.2023 klo 16:00