Ammatillisen koulutuksen KOSKI- ja Valpas-klinikka

Infotilaisuus Koulutus Verkostotapaaminen Digitaalisuus Ammatillinen koulutus Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Ammatillisen koulutuksen KOSKI- ja Valpas -klinikat jatkuvat syksyllä 2023! Ammatillisen koulutuksen klinikat järjestetään joka toinen viikko perjantaisin klo 9.30-10.30 Teams-kokouksina. Klinikoiden tarkoitus on olla avoimia keskustelutilaisuuksia, joissa koulutuksen järjestäjät voivat esittää KOSKI- ja Valpas- palveluihin liittyviä akuutteja ja ajankohtaisia kysymyksiä. Tilaisuuksissa ei ole ennalta määrättyä agendaa, vaan niiden sisältö määräytyy koulutuksen järjestäjien esittämien kysymysten ja esiin nostamien aiheiden perusteella.

Ammatillisen koulutuksen klinikoilla palveluihin liittyvää neuvontaa ovat klinikoilla antamassa KOSKI- ja Valpas-palveluiden asiantuntijat. Klinikalla ovat paikalla myös eHOKS-palvelun sekä ammatillisen koulutuksen valtionosuusrahoituksen asiantuntijat keskustelemassa ja vastaamassa koulutuksen järjestäjien ja KOSKI-käyttäjien esittämiin kysymyksiin.

Teams-kestolinkit ammatillisen koulutuksen klinikoille sekä klinikoiden tapahtumakalenteri löytyvät eDuuni-wikistä. Huomaathan, että vuoroviikoin järjestettäville yleissivistävän koulutuksen KOSKI-klinikoille ja ammatillisen koulutuksen klinikoille on erilliset Teams-linkit.

Lisätietoa klinikoista saat KOSKI-tiimiltä:
koski(at)opintopolku.fi

Aika ja paikka

15.12.2023 09.30 – 10.30
1 h