Culture Moves Europe -webinaari

Infotilaisuus Webinaari Kansainvälistyminen Kulttuuri Luova Eurooppa

Mitä mahdollisuuksia Culture Moves Europe tarjoaa taiteilijalle tai kulttuurialan ammattilaiselle? Entä residenssejä järjestäville tahoille?

Vastauksia saat Culture Moves Europe -webinaaristamme!
 

(Information in English below)

EU:n liikkuvuustukiohjelma Culture Moves Europe rahoittaa taiteilijoiden ja muiden kulttuurialan ammattilaisten liikkuvuutta sekä residenssejä järjestäviä tahoja. Ohjelman rahoitushaut on sunnattu seuraaville aloille: arkkitehtuuri, kulttuuriperintö, muotoilu ja muoti, kirjallisuuden kääntäminen, musiikki, esittävät taiteet ja visuaaliset taiteet.

Culture Moves Europe -webinaarissa kuulet lisää käynnissä olevista liikkuvuustuen ja residenssituen rahoitushauista. Sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ohjelman edustajille Euroopan komissiosta ja Goethe-Intitutista.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu liikkuvuustuesta kiinnostuneille taiteilijoille ja muille kulttuurialan ammattilaisille, heidän parissaan toimiville sekä residenssitoimijoille ja muille kulttuurialan residenssejä järjestäville tahoille.
 

Ohjelma

  • Tervetuloa
  • Culture Moves Europe mobility funding for artists & residency hosts
    Malgorzata Szlendak, European Commission
    George Parry-Jones, Culture Moves Europe/Goethe-Institut
  • Mahdollisuus kysyä Culture Moves Europe -rahoituksesta.

Tilaisuuden kielet ovat suomi ja englanti ja se järjestetään Teams-kokouksena.  Voit esittää kysymyksiä joko etukäteen ilmoittautumislomakkeella tai chatissa tilaisuuden aikana.

Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on saatavilla pyynnöstä.
 

Ilmoittautumiset ja linkki tilaisuuteen

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 19.4. (linkki alla). Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä. Lisätietoja tilaisuudesta saat osoitteesta kulttuuri [at] oph.fi.

 

The webinar offers information on the EU mobility funding scheme Culture Moves Europe. The scheme is presented by the European Commision and the Goethe-Institut, who run the funding scheme. Presentations are followed by a Q&A session. Finnish residency organisations, artists and cultural professionals legally residing in Finland as well as those working with these groups are welocome to participate. Culture Moves Europe mobility funding is availabe for the following sectors: architecture, cultural heritage, design and fashion design, literary translation, music, performing arts and visual arts. Further information is available at kulttuuri [at] oph.fi. Please register by 19 April (link below).

 

Ilmoittaudu webinaariin tästä viimeistään 19.4.