Erasmus+ akkreditoitujen liikkuvuushankkeiden KA121-ADU hakuinfo 17.1.2023

Infotilaisuus Kansainvälistyminen Aikuiskoulutus Vapaa sivistystyö Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle

Tervetuloa kuulemaan lisää Erasmus+ aikuiskoulutuksen akkreditoitujen liikkuvuushankkeiden KA121-ADU rahoitushausta! Info on tarkoitettu ainoastaan organisaatioille ja konsortioiden koordinaattoreille, joilla on Erasmus+ aikuiskoulutuksen akkreditointi.

Hakuinfossa 17.1.2023 käymme läpi itse rahoitushakua ja tuettavia liikkuvuusmuotoja sekä tutustumme tarkemmin hakujärjestelmään ja rahoitushakemuksen jättämiseen. Huomioi, että KA121-ADU rahoitushaku päättyy 23.2.2023 klo 13 Suomen aikaa.

Pidämme myös kaksi kyselytuntia 6.2. ja 21.2.2023, joihin voit piipahtaa ja esittää hakuun liittyviä kysymyksiä. Kyselytunneilla ei ole valmista kaavaa, vaan vastaamme vapaamuotoisesti kaikkiin kysymyksiinne!

Voit lukea lisää akkreditoiduista liikkuvuushankkeista ja niiden hausta täältä sivupalkin linkistä.

Webbinariet hållas på finska men du kan gärna delta och ställa frågor på svenska.

Erasmus+ KA122-ADU lyhytkestoista liikkuvuushanketta suunnitteleville järjestämme oman hakuinfon, jonka tarkemmat tiedot löydät täältä: Erasmus+ lyhytkestoisten liikkuvuushankkeiden KA122-ADU hakuinfo 20.1.2023

Hakuinfon tallenteen ja materiaalit löydät sivupalkista. Tallenne on katsottavissa 31.1.2023 asti, jonka jälkeen linkin saa pyytämällä osoitteesta erasmus.aikuiskoulutus [at] oph.fi.

Kaikissa hakemiseen ja aikuiskoulutuksen kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin myös suoraan yhteydessä! Katso yhteystietomme sivupalkin linkistä.

Liity hakuinfoon