Erasmus+ koulutus aikuiskoulutukselle: "Power of Non-Formal Education"

Koulutus Aikuiskoulutus Vapaa sivistystyö Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle TCA

Suomen Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto järjestää koulutuksen "Power of Non-Formal Education" aikuiskoulutuksen asiantuntijoille eri Euroopan maista.

 

Miten aikuisten oppimiskokemuksia voi vahvistaa?

Virallisessa ja epävirallisessa koulutuksessa sekä arkioppimisessa on pedagogisia elementtejä, joiden avulla aikuiset oppijat voivat saada paljon erilaisia taitoja ja menetelmiä arkeensa.  Tarjoamme nyt aikuisten oppijoiden parissa työskenteleville ammattilaisille mahdollisuuden tulla kokemaan ja oppimaan osallistavaa, kokemuksellista ja aihelähtöistä pedagogiikkaa ja sen menetelmiä: miten haluttuja oppimiskokemuksia saadaan aikaan ja miten aikuisten oppimiseen voidaan vaikuttaa. Koulutuksen aikana saat myös pysähtyä pohtimaan ja analysoimaan omia toimintamenetelmiäsi aikuisten oppijoiden parissa.

Immersiivinen prosessi

Koulutuksen aikana saat itse osallistua kokemukselliseen oppimiseen ja nähdä sen voiman. Samalla opit tapoja purkaa kokemuksia, ymmärtää kuinka suunnitella erilaisia oppimistoimintoja ja syventää ymmärrystäsi oppimisen teorioista. Koulutuksessa saatuja taitoja ja menetelmiä voit soveltaa monenlaisissa oppimisympäristöissä.

 

  • aika: 29.1.-3.2.2023 
  • paikka: Pikku-Syöte, Pudasjärvi
  • järjestäjä: Suomen Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto 
  • työkieli: englanti

 

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakea aikuisten oppijoiden parissa työskentelevät ammattilaiset (esimerkiksi vapaa sivistystyö, kulttuuriorganisaatio, järjestö, avoin korkeakoulutus). Koulutukseen odotetaan 30 eurooppalaista osallistujaa. 

 

Hakeminen

Haussa on yhteensä 2 paikkaa suomalaisille aikuiskoulutuksen asiantuntijoille. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. 

Hakeminen tapahtuu englanniksi SALTO -portaalin kautta sekä edellyttää kirjautumista portaaliin. Hae tapahtumaan APPLY -painikkeesta.

Huom!

Mikäli lähitilaisuus joudutaan perumaan pandemiatilanteen vuoksi, hakijalle voidaan korvata mahdollisia matkustamiseen liittyviä kuluja Force Majeure -menettelyllä.

 

Hakuaika päättyy 10.12.2022

 

Lisätiedot:

Johanna Tarvainen, johanna.tarvainen [at] oph.fi, 0295 331 897

Kristiina Kirjarinta, kristiina.kirjarinta [at] oph.fi, 0295 331 892 (tapahtuman käytännön järjestelyt)

 

Tapahtuman infosivu ja hakulomake

Aika ja paikka

29.1. – 3.2.2023

Ilmoittautumisaika

19.10.2022 – 15.12.2022 klo 23:59

Liitteet

Tapahtuman ohjelma