Erasmus+ loppuraportti KA122-SCH-hankkeille 21.9.2023

Koulutus Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Tämä webinaari 21.9. klo 15-16 on tarkoitettu hyväksytyille Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen KA122-SCH-liikkuvuushankkeille. Loppuraportti tehdään Erasmus+ Beneficiary Module -alustalla.

Loppuraporttia varten hankkeen on pitänyt merkitä jokainen oppimiseen liittyvä liikkuvuusjakso Erasmus+ Beneficiary Module -alustalle, ja niistä on vastaanotettu osallistujaraportit. Osallistujaraportin vastaukset voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Jokaisen yksilöliikkuvuuteen osallistujan pitää siis täydentää osallistujaraportti, ryhmäliikkuvuuden osalta osallistujaraportin täydentää mukana ollut opettaja. Osallistujaraportit ovat tärkeä osa loppuraporttia. 

Loppuraportti on englanninkielinen mutta vastaukset avokysymyksiin voi kirjoittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Loppuraportti tehdään kahden kuukauden kuluessa hankkeen päättymisestä.

Tilaisuuteen ei ole ilmoittautumista. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa, minkä jälkeen tallenteen linkin saa pyytämällä osoitteesta erasmus.yleissivistava [at] oph.ficlass="spamspan"