Erasmus+ lyhytkestoisten liikkuvuushankkeiden KA122-ADU hakuinfo 20.1.2023

Infotilaisuus Kansainvälistyminen Aikuiskoulutus Vapaa sivistystyö Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle

Tervetuloa kuulemaan lisää Erasmus+ aikuiskoulutuksen lyhytkestoisten liikkuvuushankkeiden KA122-ADU hausta! Info on tarkoitettu organisaatioille ja konsortioiden koordinaattoreille, joilla ei ole Erasmus+ aikuiskoulutuksen akkreditointia.

Hakuinfossa 20.1.2023 käymme läpi itse hankehakua ja tuettavia liikkuvuusmuotoja sekä tutustumme tarkemmin hakujärjestelmään ja hankehakemuksen jättämiseen. Huomioi, että KA122-ADU rahoitushaku päättyy 23.2.2023 klo 13 Suomen aikaa.

Pidämme myös kaksi kyselytuntia 6.2. ja 21.2.2023, joihin voit piipahtaa ja esittää hakuun liittyviä kysymyksiä. Kyselytunneilla ei ole valmista kaavaa, vaan vastaamme vapaamuotoisesti kaikkiin kysymyksiinne!

Voit lukea lisää lyhytkestoisista liikkuvuushankkeista ja niiden hausta täältä sivupalkin linkistä.

Webbinariet hållas på finska men du kan gärna delta och ställa frågor på svenska.

Hakuinfon tallenne on katsottavissa oikean laidan valikossa 5.2. asti. Tallenteen saat tämän jälkeen pyytämällä osoitteesta erasmus.aikuiskoulutus [at] oph.fi. Infon materiaalit löydät myös oikeasta laidasta.

Erasmus+ KA121-ADU akkreditoitua liikkuvuushanketta suunnitteleville järjestämme oman hakuinfon, jonka tarkemmat tiedot löydät täältä: Erasmus+ akkreditoitujen liikkuvuushankkeiden KA121-ADU hakuinfo 17.1.2023 (oph.fi)

Kaikissa hakemiseen ja aikuiskoulutuksen kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin myös suoraan yhteydessä! Katso yhteystietomme sivupalkin linkistä.

Liity hakuinfoon