Erasmus+ pienimuotoisten kumppanuushankkeiden (KA210) hakuinfo

Infotilaisuus Webinaari Kansainvälistyminen Aikuiskoulutus Ammatillinen koulutus Esiopetus Lukiokoulutus Nuorisotyö Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ nuorisoalalle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Suunnitteletko Erasmus+ pienimuotoista kumppanuushanketta? Tule hakuinfoon kuulemaan vinkkejä hankkeen suunnitteluun ja hakulomakkeen täyttämiseen.

Pienimuotoiset kumppanuushankkeet sopivat erityisesti eurooppalaista yhteistyötä aloitteleville organisaatioille. Hakuinfo on tarkoitettu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, aikuiskoulutuksen, ammatillisen koulutuksen sekä nuorisoalan edustajille, jotka suunnittelevat hanketta. Rahoitusta hankkeille on haettavissa keväällä 2023. 

Lisäksi järjestetään starttipaketti ja kyselytunti pienimuotoisen kumppanuushankkeen hakijoille. Katso lisätiedot sivun oikean laidan linkeistä.

Tilaisuus tallennetaan. Tallenne ja esitysmateriaalit ovat saatavilla tällä tapahtumasivulla tilaisuuden jälkeen. Tallenne on sivulla kaksi viikkoa, jonka jälkeen toimitamme sen pyynnöstä. 

Erasmus+ -kumppanuushankkeille (KA220) on erilliset hakuinfot. Katso tilaisuuksien ajankohdat Opetushallituksen tapahtumakalenterista. 

Liity hakuinfoon

Aika ja paikka

23.1.2023 15.00 – 16.00

Liitteet

Tilaisuuden materiaalit