Erasmus+ yhteistyöhankkeiden (KA210 ja KA220) hakuinfot: Starttipaketti

Infotilaisuus Webinaari Kansainvälistyminen Aikuiskoulutus Ammatillinen koulutus Esiopetus Korkeakoulutus Lukiokoulutus Nuorisotyö Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ korkeakoulutukselle Erasmus+ nuorisoalalle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Suunnitteletko Erasmus+ -kumppanuushanketta? Tule hakuinfoihin kuulemaan vinkkejä hankkeen suunnitteluun, hakulomakkeen täyttämiseen ja budjetointiin.

Kumppanuushankkeissa kehitetään organisaatioiden toiminnan laatua sekä vahvistetaan kansainvälistymistä. Hakuinfot on tarkoitettu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, aikuiskoulutuksen, korkeakoulutuksen, ammatillisen koulutuksen sekä nuorisoalan edustajille, jotka suunnittelevat Erasmus+ -kumppanuushanketta. Rahoitusta hankkeille on haettavissa keväällä 2024. 

Starttipaketti

Tule kuulemaan mistä kumppanuushankkeissa on kyse ja saamaan vinkit hankkeen suunnitteluun. Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti uusille hakijoille.

Starttipaketti on tarkoitettu sekä kumppanuushankkeiden (KA220) että pienimuotoisten kumppanuushankkeiden (KA210) hakijoille. Muutoin Erasmus+ pienimuotoisille kumppanuushankkeille (KA210) on erilliset hakuinfot. Katso pienimuotoisten kumppanuushankkeiden tilaisuuksien ajankohdat Opetushallituksen tapahtumakalenterista. 

Tilaisuus tallennetaan. Tallenne ja esitysmateriaalit ovat saatavilla tällä tapahtumasivulla tilaisuuden jälkeen. Tallenne on sivulla kaksi viikkoa, jonka jälkeen toimitamme sen pyynnöstä. 

Muut hakuinfot 

Järjestämme yhteensä viisi hakuinfoa kumppanuushankkeille. Katso tiedot muista infoista sivun oikean laidan linkeistä.