Erasmus+ yleissivistävä koulutus: Akkreditoidun liikkuvuushankkeen aloituskoulutus 22.9.2023, Helsinki

Koulutus Akkreditointi Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Koulutus 22.9.2023 on tarkoitettu KA121-SCH-hankkeiden koordinaattoreille ja muille hankkeen hallinnointiin osallistuville. Tilaisuudessa tarkennetaan Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen akkreditoidun organisaation ja konsortion hankehallintoon ja avustuksen käyttöön liittyviä yksityiskohtia ja käydään läpi toteutuksen eri vaiheita. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus keskustella liikkuvuuksia koskevista kysymyksistä muiden hanketoimijoiden kanssa.

Samasta organisaatiosta voi tähän vapaaehtoiseen koulutukseen osallistua maksimissaan kolme osallistujaa ja matkakuluihin voitte käyttää hankkeenne toteutuneista liikkuvuuksista kertynyttä organisaatiotukea. Akkreditoituja organisaatioita on nyt 150 kpl, joten järjestämme kolme saman sisältöistä koulutusta niin, että tilaisuuksissa on maksimissaan noin 70 osallistujaa. Tämän koulutuksen jälkeen vuoden viimeinen lähikoulutusmahdollisuus on 13.10.2023 Helsingissä.

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Aika ja paikka

22.9.2023 10.00 – 16.00

Liitteet