Esiopetuksen päiväkahvit opiskeluhuollon uudistuksesta

Oppilas- ja opiskelijahuolto Esiopetus

Esiopetukselle järjestetään kaksi tilaisuutta opetussuunnitelman perustemuutoksesta koskien opiskeluhuoltoa. Voit valita, sopiiko sinulle parhaiten tämä päiväkahvitilaisuus, jossa muutoksia esitellään tiiviimmin, vai toinen vaihtoehto eli webinaari 16.2.2023 14.00–15.30, jossa muutoksia käydään läpi laajemmin. 

Opetushallitus on julkaissut 13.12.2022 opiskeluhuollon osalta uudistetut esiopetuksen ja kaksivuotisen esiopetuksen kokeilun opetussuunnitelman perusteet. Muutokset liittyvät sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuun siirtymiseen kunnilta hyvinvointialueille 1.1.2023. Webinaari tarjoaa ajankohtaista tietoa keskeisistä perustemuutoksista painottuen uuden opetuksen järjestäjätasoisen opiskeluhuoltosuunnitelman valmisteluun.

Webinaari on suunnattu opetuksen järjestäjille, rehtoreille, opetushenkilöstölle ja opiskeluhuoltopalvelujen ammattilaisille sekä muille kiinnostuneille. Webinaari on tarkoitettu myös kaksivuotisen esiopetuksen kokeilun parissa työskenteleville.

Tilaisuutta ei tallenneta eikä siihen vaadita ennakkoilmoittautumista. Webinaarin esitysmateriaali lisätään jälkikäteen tilaisuuden tapahtumatietoihin.

Tervetuloa mukaan!

Aika ja paikka

2.2.2023 12.00 – 12.45

Liitteet

Opiskeluhuolto uudistuu: Esiopetus