Esiopetuksen webinaari opiskeluhuollon uudistuksista

Webinaari Oppilas- ja opiskelijahuolto Esiopetus

Esiopetukselle järjestetään kaksi webinaaria opetussuunnitelman perustemuutoksesta koskien opiskeluhuoltoa. Voit valita, sopiiko sinulle parhaiten tämä webinaari, jossa muutoksia käydään läpi laajemmin, vai toinen vaihtoehto eli päiväkahvitilaisuus 2.2.2023 12.00–12.45, jossa muutoksia esitellään tiiviimmin.

  Opetushallitus on julkaissut 13.12.2022 opiskeluhuollon osalta uudistetut esiopetuksen ja kaksivuotisen esiopetuksen kokeilun opetussuunnitelman perusteet. Muutokset liittyvät sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuun siirtymiseen kunnilta hyvinvointialueille 1.1.2023. Webinaari tarjoaa ajankohtaista tietoa keskeisistä perustemuutoksista painottuen uuden opetuksen järjestäjätasoisen opiskeluhuoltosuunnitelman valmisteluun.

  Webinaari on suunnattu opetuksen järjestäjille, rehtoreille, opetushenkilöstölle ja opiskeluhuoltopalvelujen ammattilaisille sekä muille kiinnostuneille. Webinaari on tarkoitettu myös kaksivuotisen esiopetuksen kokeilun parissa työskenteleville.

  Tilaisuutta ei tallenneta eikä siihen vaadita ennakkoilmoittautumista. Webinaarin esitysmateriaali lisätään jälkikäteen tilaisuuden tapahtumatietoihin.

  Tervetuloa mukaan!

  Aika ja paikka

  16.2.2023 14.00 – 15.30

  Liitteet