Kelan hyödyntämät tiedot KOSKI-palvelussa -webinaari

Koulutus Webinaari Digitaalisuus Ammatillinen koulutus Lukiokoulutus Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus Vapaa sivistystyö

Opetushallituksen ja Kelan yhdessä järjestämässä webinaarissa keskiviikkona 20.9. klo 9.30 - 11.30 syvennytään opetuksen ja koulutuksen järjestäjien KOSKI-palveluun tallentamiin opiskeluoikeus- ja suoritustietoihin, joita Kela hyödyntää.

Opetushallituksen osuudessa luomme yleiskatsauksen KOSKI-palvelun tietoihin, joita Kelalle luovutetaan tietojen hyödyntämistä varten. Kelan osuudessa teemana ovat erityisesti opintotuki ja koulumatkatuki. Webinaarin loppuun varataan aikaa osallistujien kysymyksille sekä keskustelulle.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti toisen asteen ja nivelvaiheen koulutusten tietoja käsitteleville KOSKI-palvelun käyttäjille sekä kaikille muillekin, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan aiheeseen.

Avoimeen Teams-tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuden esitysmateriaalit sekä Teams-linkki tilaisuuteen julkaistaan eDuuni-wikissä. Webinaari tallennetaan ja tekstitetty tallenne tulee saataville Opetushallituksen Youtube-kanavalle tilaisuuden jälkeen.

Aika ja paikka

20.9.2023 09.30 – 11.30
2 h