Kulttuurin pohjoismainen & eurooppalainen rahoitus - ohjelmainfo ja hankesparraus

Webinaari Kansainvälistyminen Rahoitus Kulttuuri Luova Eurooppa

Tilaisuuden ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kysellä vapaita paikkoja osoitteesta kulttuuri(at)oph.fi

Tervetuloa mukaan kuulemaan kulttuurin ja luovien alojen kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista! Esittelyssä ovat pohjoismaisten tukiohjelmien sekä EU:n Luova Eurooppa -ohjelman (Kulttuurin alaohjelman) tuet.

Voit ilmoittautua mukaan

  • Rahoitusohjelmainfoon, jossa kuulet lisää rahoitusohjelmista ja rahoitusta saaneista hankkeista.
  • Erilliseen hankesparraustilaisuuteen. Sparraus on suunnattu pohjoismaista tai eurooppalaista yhteistyöhanketta aktiivisesti suunnitteleville organisaatioille. Mukaan mahtuu noin 10 osallistujaa.

Molemmat osiot järjestetään verkossa Teams-alustalla.

Tietoa rahoitusohjelmista klo 9.30-11.00

Sparrataan hanke kuntoon klo 11.15–12.15

Tarjoamme 10:lle eurooppalaista tai pohjoismaista hanketta aktiivisesti suunnittelevalle organisaatiolle mahdollisuutta hankesparraukseen. Tilaisuudessa pääset kertomaan hankeideastasi ja kehittämään sitä rahoitusohjelman asiantuntijoiden sekä muiden osallistujien avustuksella. Olet myös aktiivisesti mukana kehittämässä muiden ideoita.

Osallistujat jaetaan ilmoittautumisten perusteella sparrausryhmiin, joista toisessa kehitetään eurooppalaisia, Luova Eurooppa -ohjelmaan tähtääviä, toisessa pohjoismaisia, pohjoismaisen tuen hakemista suunnittelevia hankkeita. Mukaan pääsevät rahoitusohjelmiin soveltuvat hankkeet ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kysyntää on paljon, sparrausryhmiä voidaan järjestää useampia.  

Lisätiedot

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Opetushallituksen Luova Eurooppa -yhteyspiste sekä Pohjoismainen kulttuuripiste. Lisätietoja tilaisuudesta saat osoitteesta kulttuuri(at)oph.fi.

Muistathan, että neuvontaa ja apua hankeidean kehittelyyn saa myös tilaisuuden ulkopuolella ja kaikissa hankeideoinnin vaiheissa - ole suoraan yhteydessä Pohjoismaiseen kulttuuripisteeseen tai Luova Eurooppa -yhteyspisteeseen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.5.

Aika ja paikka

6.6.2023 09.30 – 12.15

Ilmoittautumisaika

4.5.2023 – 31.5.2023 klo 20:00

Liitteet