Lukioiden laatuseminaari

Seminaari Koulutuksen kehittäminen Laatu ja kehittäminen Lukiokoulutus

Opetushallitus järjestää Lukioiden laatuseminaarin maanantaina 2.10. klo 9–16 Paasitornissa, Helsingissä. Seminaarin tavoitteena on esitellä lukiokoulutuksen laatuhankkeissa kehitettyjä hyviä ja konkreettisia käytänteitä, joita voidaan hyödyntää laajemminkin lukioiden paikallisessa laatutyössä (laatustrategiat, -käsikirjat, -kriteerit ja -työkalut, laatututorit …) ja opinto-ohjauksen laadun kehittämisessä. Ohjelma sisältää kehittäjien puheenvuoroja, konkreettisten tuotosten esittelyä ja keskustelua. 

Seminaarin ohjelma on ohessa ja se julkaistaan myös LUKE-verkoston sivuilla.

Seminaariin on kutsuttu Opetushallituksen vuosina 2022–2023 rahoittamien Lukiokoulutuksen laatu- ja saavutettavuushankkeiden yhteyshenkilöt, valtakunnallisen opo-verkoston jäsenet sekä LUKE-verkoston koordinaattorit. Lisäksi tilaisuus on avoin kaikille lukioiden rehtoreille, opinto-ohjaajille ja opettajille sekä lukiokoulutuksen järjestäjien edustajille. Tietoa seminaarista voi välittää eteenpäin vapaasti. 

Seminaari järjestetään ensisijaisesti lähitapahtumana, mutta sitä voi seurata myös verkon välityksellä. Lähi- ja etäosallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Paikkoja lähitapahtumaan on rajoitetusti, ja osallistujapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Webcast-linkki toimitetaan vain ilmoittautuneille etäosallistujille.

Seminaariohjelma ja sen mukaiset tarjoilut ovat osallistujille maksuttomia. Osallistujat taustaorganisaatioineen vastaavat mahdollisista matka-, majoitus- ja sijaiskuluista.  

Ilmoittautumislomake

Aika ja paikka

2.10.2023 09.00 – 16.00
Paasitorni
Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

Ilmoittautumisaika

29.8.2023 – 18.9.2023 klo 23:00