Lukion 2. tuunaamo opiskeluhuollon uudistuksista

Webinaari Oppilas- ja opiskelijahuolto Lukiokoulutus

Lukioille järjestetään kaksi samansisältöistä tuunaamoa opetussuunnitelman perustemuutoksesta koskien opiskeluhuoltoa. Voit valita, sopiiko sinulle parhaiten tämä ajankohta vai aiempi vaihtoehto eli 19.1.2023 15.00–16.30.

Opetushallitus on julkaissut 13.12.2022 opiskeluhuollon osalta uudistetut lukion ja aikuisten lukiokoulutuksen opetussuunnitelman perusteet. Muutokset liittyvät sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuun siirtymiseen kunnilta hyvinvointialueille 1.1.2023. Webinaari tarjoaa ajankohtaista tietoa keskeisistä perustemuutoksista painottuen uuden koulutuksen järjestäjätasoisen opiskeluhuoltosuunnitelman valmisteluun.

Tuunaamo on suunnattu lukiokoulutuksen järjestäjille, rehtoreille, opetushenkilöstölle ja opiskeluhuoltopalvelujen ammattilaisille sekä muille kiinnostuneille. Webinaari on tarkoitettu myös aikuisten lukiokoulutuksen parissa työskenteleville.

Tilaisuutta ei tallenneta eikä siihen vaadita ennakkoilmoittautumista. Webinaarin esitysmateriaali lisätään jälkikäteen tilaisuuden tapahtumatietoihin.

Tervetuloa mukaan!

Aika ja paikka

6.2.2023 15.00 – 16.30

Liitteet

LOPS-tuunaamo: Opiskeluhuolto uudistuu