Luova Eurooppa -rahoitusvalmennus

Infotilaisuus Koulutus Webinaari Kansainvälistyminen Kulttuuri Luova Eurooppa

Tervetuloa kehittämään yhteistyöhankkeita EU:n Luova Eurooppa -ohjelmaan!

Kaksiosainen rahoitusvalmennus on suunnattu erityisesti yhteistyöhankkeiden seuraavaan hakuun tähtääville kulttuurin ja luovien alojen toimijoille.  Hakukierros avautuu ennakkotietojen mukaan syksyllä 2023, mutta kansainvälisen hankkeen verkostojen luominen ja hankkeen valmistelu vievät aikaa, joten aloittaa kannattaa jo nyt!

Rahoitusvalmennus tapahtuu kahdessa osassa. Voit osallistua vain yhteen tai molempiin tilaisuuksista:

 

Yleisinfo Luova Eurooppa -yhteistyöhankkeista
tiistaina 18.4. klo 14-15.30

Tilaisuudessa kuulet mm. Luova Eurooppa -ohjelman painopisteistä, hakuprosessista ja hankkeiden arvioinnista. Kerromme myös, minkälaisia hankkeita ohjelmasta on tähän mennessä rahoitettu.

Yleisinfo sopii tuen hakemista suunnittelevien lisäksi myös muille asiasta kiinnostuneille. Se on mahdollista nähdä tilaisuuden jälkeen myös tallenteena.

 

Vinkkejä ja sparrausta hankkeen valmisteluun
maanantaina 24.4. klo 13-14.30

Tilaisuudessa pääset kuulemaan vinkkejä hankkeen ja hakemuksen valmisteluun sekä keskustelemaan hankkeestasi yhteyspisteen asiantuntijoiden ja muiden hanketta valmistelevien kanssa. Käymme hankeideoita läpi etukäteen laadittujen ennakkotehtävien pohjalta.

Vinkkejä hankkeen ja hakemuksen valmisteluun jakaa Kerttu Lehto Turun ammattikorkeakoulusta (Taideakatemia). Kertulla on tuoretta kokemusta Luova Eurooppa -hankerahoituksen hakemisesta ja -hankkeista. Taideakatemia koordinoi juuri käynnistynyttä Luova Eurooppa -hanketta ja aiemmilla ohjelmakausilla oppilaitos on ollut koordinoimassa tai mukana peräti kuudessa hankkeessa. 

Vinkki- ja sparraustilaisuus sopii parhaiten niille, joilla on mielessään jo hankeidea ja aikomus hakea rahoitusta. Tilaisuutta ei tallenneta.

 

Ilmoittatumiset ja linkki tilaisuuteen

Ilmoittaudu valmennuksiin viimeistään 16.4.  Yleisinfoon ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa viimeistään tilaisuuspäivän aamuna. Vinkki- ja sparraustilaisuuteen ilmoittautuneet saavat ensin ennakkotehtävän, joka tulee palauttaa viimeistään 20.4. Tehtävän palauttaneille lähetämme osallistumislinkin viimeistään tilaisuuspäivän aamuna.

Kysymykset tilaisuuksista ja ennakkotehtävän palautus osoitteeseen kulttuuri [at] oph.fi (kulttuuri[at]oph[dot]fi).

Ilmoittaudu valmennukseen tästä

Aika ja paikka

24.4.2023 13.00 – 14.30

Ilmoittautumisaika

22.3.2023 – 16.4.2023 klo 20:00