TFK-ohjelman aluekohtaiset infotilaisuudet, hakukierros 2023

Infotilaisuus Kansainvälistyminen Korkeakoulutus Globaali yhteistyö Team Finland Knowledge

TFK-ohjelman tavoitteena on luoda ja vahvistaa suomalaisten korkeakoulujen yhteistyötä TFK-verkoston valittujen kohdealueiden ja -maiden kanssa. Ohjelma rahoittaa korkeakoulujen koulutusyhteistyötä yhteistyö- ja liikkuvuushankkeiden kautta. Vuonna 2023 TFK-ohjelman kohdealueet ja -maat ovat Eteläinen Afrikka, Latinalainen Amerikka, Kaakkois-Aasia (Indonesia, Malesia, Singapore, Thaimaa, Vietnam) ja Intia. 

Järjestämme TFK-ohjelman sekä Ukraina-haun kohdealueille omat infosessiot, joissa käydään läpi, millaisiin asioihin tulisi yhteistyötä suunniteltaessa kiinnittää huomiota ja millaisilla yhteistyökuvioilla on mahdollisuuksia menestyä eri kohdealueilla. Aluekohtaiset webinaarit järjestetään yhteistyössä TFK-asiantuntijoiden kanssa seuraavan aikataulun mukaisesti:

Ma 6.3. klo 13.00-14.30 Ukraina, erityisasiantuntija Minna Hakkarainen, Suomen Kiovan suurlähetystö ja erityisasiantuntija Sari Eriksson, OKM

Ti 7.3. klo 13.00-14.30 Eteläinen Afrikka, TFK-erityisasiantuntija Iina Soiri, Pretoria

Ke 15.3. klo 15.00-16.30 Latinalainen Amerikka, TFK-erityisasiantuntija Johanna Kivimäki, Sao Paolo

To 16.3. klo 9.00-10.30 Kaakkois-Aasia, TFK-erityisasiantuntija Anna Korpi, Singapore. Webinaarissa puhujina myös Dr. Miguel Lim, University of Manchester, Ms. Anh Ngoc Quynh Phan, University of Auckland sekä Mr. Mark Andrew Elepaño, Far Eastern University. Huom! Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja puhujien esittelyt löytyvät tapahtumasivun liitteistä.

Ti 28.3. klo 9.00-10.00 Intia, TFK-erityisasiantuntija Mika Tirronen, Delhi 

Aluekohtaiset webinaarit nauhoitetaan ja materiaalit tallennetaan tälle tapahtumasivulle noin viikon kuluessa webinaarista. Voit pyytää kunkin aluekohtaisen webinaarin tallenteen osoitteesta: TFK-programme(at)oph.fi.

Aika ja paikka

28.3.2023 09.00 – 10.00
Microsoft Teams -kokous