Tietojen luovuttaminen koulutuksesta opiskeluhuoltopalveluille -webinaari

Webinaari Oppilas- ja opiskelijahuolto Ammatillinen koulutus Lukiokoulutus Perusopetus

Opetushallitus järjestää tiistaina 14.11.2023 klo 14.00-16.00 webinaarin tietojen luovuttamisesta koulutuksesta opiskeluhuoltopalveluille. Webinaari järjestetään yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

Webinaari on tarkoitettu perusopetuksen, lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, TUVA-koulutuksen sekä vapaan sivistystyön oppivelvollisuuskoulutuksen sekä opiskeluhuoltopalvelujen johdolle, henkilöstölle ja sähköisistä järjestelmistä vastaaville. Webinaarissa käsitellään tietojen luovuttamiseen liittyvää juridiikkaa. Webinaari on suunnattu myös sähköisistä järjestelmistä vastaaville, mutta siinä ei käsitellä sähköisten järjestelmien teknisiä kysymyksiä.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Webinaarista otetaan tallenne. Tallenne ja koulutuksen materiaalit sekä vastaukset ennakkokysymyksiin julkaistaan tilaisuuden jälkeen tällä tapahtumasivulla.

Olemme koonneet verkkosivuillemme ohjeistusta siitä, mitä tietoja koulutuksen järjestäjä voi luovuttaa opiskeluhuoltopalveluihin eli opiskeluhuollon kuraattoreille, psykologeille sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon opiskeluhuoltopalvelujen järjestämiseksi.

Tilaisuuden tallenne

Aika ja paikka

14.11.2023 14.00 – 16.00

Ilmoittautumisaika

5.10.2023 – 31.10.2023 klo 23:55

Liitteet