Yleissivistävän koulutuksen KOSKI- ja Valpas -klinikka

Infotilaisuus Koulutus Verkostotapaaminen Digitaalisuus Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus Taiteen perusopetus Vapaa sivistystyö

Yleissivistävän koulutuksen KOSKI- ja Valpas -klinikat jatkuvat syksyllä 2023! Yleissivistävän koulutuksen klinikat järjestetään joka toinen viikko perjantaisin klo 9.30-10.30 Teams-kokouksina. Klinikoiden tarkoitus on olla avoimia keskustelutilaisuuksia, joissa koulutuksen järjestäjät voivat esittää KOSKI- ja Valpas- palveluihin liittyviä akuutteja ja ajankohtaisia kysymyksiä. Tilaisuuksissa ei ole ennalta määrättyä agendaa, vaan niiden sisältö määräytyy koulutuksen järjestäjien esittämien kysymysten ja esiin nostamien aiheiden perusteella.

Yleissivistävän koulutuksen KOSKI-klinikat on suunnattu esi-ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen järjestäjille,  TUVA-koulutuksen järjestäjille, vapaan sivistystyön oppilaitoksille, Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (JOTPA) hankintana rahoitetun muun kuin säännellyn koulutuksen järjestäjille sekä taiteen perusopetuksen koulutuksen järjestäjille ja oppilaitoksille. Yleissivistävän koulutuksen viikoilla klinikalla ovat paikalla KOSKI- ja Valpas-palveluiden asiantuntijat sekä esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen valtionosuusrahoituksen asiantuntijat vastaamassa koulutuksen järjestäjien esittämiin kysymyksiin.

Teams-kestolinkit yleissivistävän klinikoille sekä klinikoiden tapahtumakalenteri löytyvät eDuuni-wikistä. Linkki eDuuni-wikiin löytyy oikean reunan sivupalkista. Huomaathan, että eDuuni-wikissä on erilliset linkit vuoroviikoin järjestettävien ammatillisen koulutuksen ja yleissivistävän koulutuksen KOSKI- ja Valpas- klinikoille.

Lisätietoa KOSKI-klinkoista saat KOSKI-tiimiltä:
koski(at)opintopolku.fi

Aika ja paikka

8.12.2023 09.30 – 10.30
1 h