Ammatillisen koulutuksen KOSKI- ja Valpas-klinikka

Infotilaisuus Webinaari Ammatillinen koulutus Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Ammatillisen koulutuksen KOSKI- ja Valpas -klinikat jatkuvat keväällä 2024 perjantaista 26.1.2024 klo 9.30 alkaen. 

Ammatillisen koulutuksen klinikat järjestetään joka toinen viikko perjantaisin klo 9.30 - 10.30 Teams-kokouksina. Klinikoiden tarkoitus on olla avoimia keskustelutilaisuuksia, joissa koulutuksen järjestäjät voivat esittää KOSKI- ja Valpas- palveluihin liittyviä akuutteja ja ajankohtaisia kysymyksiä. Ammatillisen koulutuksen klinikoilla palveluihin liittyvää neuvontaa ovat klinikoilla antamassa KOSKI- ja Valpas-palveluiden asiantuntijat. Klinikalla ovat paikalla myös eHOKS-palvelun sekä ammatillisen koulutuksen valtionosuusrahoituksen asiantuntijat vastaamassa koulutuksen järjestäjien ja KOSKI-käyttäjien esittämiin kysymyksiin. 

Tilaisuuksissa ei ole ennalta määrättyä agendaa eikä valmisteltuja esitysmateriaaleja, vaan niiden sisältö määräytyy osallistujien esittämien kysymysten ja esiin nostamien aiheiden perusteella. 

Teams-kestolinkit ammatillisen koulutuksen klinikoille sekä klinikoiden tapahtumakalenteri löytyvät eDuuni-wikistä. Huomaathan, että vuoroviikoin järjestettäville yleissivistävän koulutuksen KOSKI-klinikoille ja ammatillisen koulutuksen klinikoille on erilliset Teams-linkit!