Digitalisaatio oppimisen ja hyvinvoinnin tukena

Koulutus Seminaari Verkostotapaaminen Webinaari Digitaalisuus Hyvinvointi Koulutuksen kehittäminen Oppimisympäristö Opettajat ja kasvattajat Ammatillinen koulutus Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Vapaa sivistystyö Varhaiskasvatus
Digitalisaatio oppimisen ja hyvinvoinnin tukena -mainos

Oppiminen, algoritmit, mielen hyvinvointi? Miten digitalisaatio voi edistää oppimista ja hyvinvointia? 

Koulutuksen digitalisaatio herättää keskustelua – ja tässä keskustelussa kannattaa olla mukana! Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista Digitalisaatio oppimisen ja hyvinvoinnin tukena -tapahtumaan Aulangolle (Scandic Aulanko, Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna) 17.4.2024. 

Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään ITK-konferenssin yhteydessä. Tapahtuma on suunnattu kasvatus-, opetus- ja ohjaushenkilöstölle sekä johdon edustajille varhaiskasvatuksessa, esi- ja perusopetuksessa, vapaassa sivistystyössä, lukiokoulutuksessa sekä ammatillisessa koulutuksessa. 

Yhteisen ohjelman lisäksi järjestämme koulutusasteittaista ohjelmaa. Tapahtuma onkin loistava tilaisuus verkostoitua ja tavata kollegoita. Tapahtumassa lanseerataan myös kansallinen varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen sekä vapaan sivistystyön digitaalisen osaamisen verkosto. Tapahtumassamme voit liittyä myös muihin Opetushallituksen koordinoimiin verkostoihin, kuten Digitalisaatio ammatillisessa koulutuksessa - verkostoon ja lukiokoulutuksen tekoälyhankkeiden verkostoon. 

Opetushallitus järjestää tapahtuman yhteistyössä Digiosaava.fi:n, Otavian, Digikillan, eOppimiskeskuksen ja ITK-organisaation kanssa.

Lisätietoa

  • Varhaiskasvatus, esi- ja perusopetus, opetusneuvos Päivi Leppänen 
  • Lukiokoulutus, opetusneuvos Kimmo Koskinen 
  • Ammatillinen koulutus, opetusneuvos Minna Taivassalo 
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] oph.fi
Ilmoittaudu Digitalisaatio oppimisen ja hyvinvoinnin tukena -tapahtumaan

Aika ja paikka

17.4.2024 09.30 – 17.00
Scandic Aulanko , Hämeenlinna
Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna

Ilmoittautumisaika

12.2.2024 – 28.3.2024 klo 23:59