Erasmus+ KA121-SCH -hankkeiden aloituskoulutus 6.5.2024 klo 13 - 16

Koulutus Webinaari Akkreditointi Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle
Aloituskoulutus 6.5.2024 on tarkoitettu vuonna 2024 avustusta saaville Erasmus+ KA121-SCH akkreditoiduille yleissivistävän koulutuksen hankkeille. Webinaari on vapaaehtoinen, ilmainen eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Kouluttajana on KA1-tiimi ja kolmen tunnin aikana tutustumme seuraaviin teemoihin:
  • Avustussopimus
  • Avustuksen budjetti ja kululuokat
  • Muutokset hankkeessa
  • Maksatukset ja raportointi
  • Seuranta- ja asiakirjatarkastukset
  • Raportointi- ja hallinnointiväline, Erasmus+ Beneficiary Module

Lisäksi syksyllä järjestämme koko päivän kestävän vapaaehtoisen lähikoulutuksen 2.9.2024 ja 9.9.2024 Helsingissä sekä 17.9.2024 Tampereella. Saman sisältöisiä koulutuksia on kolme, koska akkreditoituja organisaatioita ja konsortioita on 180. Osallistujamääräksi pyritään saamaan enintään noin 70 henkilöä/koulutus. Suosittelemme, että erityisesti vuonna 2023 akkreditoidut osallistuvat webinaarin lisäksi fyysiseen tapaamiseen joko Helsingissä tai Tampereella. Lisäksi haluamme muistuttaa, että myös aikaisemmin akkreditoidut ovat sydämellisesti tervetulleita osallistumaan live-aloituskoulutuksiin. Koulutuksiin kutsutaan osallistujiksi hankkeiden hallintohenkilöstön lisäksi hankkeen talousasioiden parissa työskenteleviä, 1-3 osallistujaa/organisaatio. Ilmoittautuminen näihin lähikoulutustilaisuuksiin avataan toukokuussa 2024 ja siitä ilmoitetaan akkreditoitujen organisaatioiden ja konsortioiden koordinaattoreille. 

Hankeohjaukseen on tulossa uusia webinaareja, joista ilmoitamme hankeosallistujan verkkosivullamme.

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa ja sen jälkeen tallenteen linkin voi pyytää erasmus.yleissivistava [at] oph.fi (erasmus[dot]yleissivistava[at]oph[dot]fi).