Erasmus+ kontaktiseminaari: Contact seminar – sustainability in food production as a topic in group mobility for VET providers, Belgia 31.01. - 02.02.2024
Aika: 31.01. - 02.02.2024
Paikka: Antwerpen, Belgia
Järjestäjä: Belgian Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
Työkieli: englanti
Belgian Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto järjestää kontaktiseminaarin " Contact seminar – sustainability in food production as a topic in group mobility for VET providers " eurooppalaisille ammatillisen koulutuksen asiantuntijoille.
Kontaktiseminaarin tavoitteena on tarjota mahdollisuus uusien hankeideoiden kehittämiseen sekä uusien hankekumppanien löytämiseen Erasmus+ -ryhmäliikkuvuuksiin teemana kestävä kehitys ruoantuotannossa.
Themes and goals:
The aim of this contact seminar is to provide representatives of I-VET providers in food production (hospitality – butchery – bakery - …) with learners aged 16-19 years an opportunity to develop ideas about group mobility of pupils related to the Erasmus+ priority “ENVIRONMENT AND FIGHT AGAINST CLIMATE CHANGE” and to find partners.
Expected results:
Broadening the network of partner schools for learning mobility in the context of the Erasmus- program in the field of VET.
Develop project ideas for group mobility of pupils (16-19 years) related to sustainability and climate change.
Additional information:
We expect 6 Flemish participants and 30 European participants.
The venue can easily be reached by train.
Hakeminen
Haussa on yhteensä 2 paikkaa suomalaisille ammatillisen koulutuksen osallistujille. Osallistuminen seminaariin on maksutonta, hotellimajoitukset ja ruokailut kuuluvat ohjelmaan. Myös matkakulut korvataan osallistujille, ansionmenetystä tai päivärahoja ei korvata.
Lue lisää kulujen korvaamisesta osallistujalle:
TCA-tapahtumaan osallistuminen ja korvattavat kulut
Hakeminen tapahtuu Salto-portaalin kautta.
Hakuaika päättyy 15.12.2023
Lisätiedot:
Sari Huttunen, Sari.Huttunen [at] oph.fi, 0295 338 563