Erasmus+ -seminaari korkeakoulutukselle ja aikuiskoulutukselle: “Civic participation and EU values. Make Europe shine!”, 3-5.4.2024 Espanja

Seminaari "Civic participation and EU values: Make Europe shine!" kokoaa yhteen koulutuksen toimijoita, jotka ovat kiinnostuneita aktiivisesta kansalaisuudesta ja sen edistämisestä Erasmus+-ohjelman kautta. Seminaarissa vaihdetaan hyviä käytänteitä, kehitetään suosituksia ja pidetään yllä positiivista keskustelua kansalaisten osallistumisesta. Osallistujille halutaan myös tarjota työkaluja siitä, miten jakaa kokemuksia Erasmus+-ohjelmasta ja yhteisistä eurooppalaisista arvoista.  Seminaarin sisältöä voi myös käyttää kehittämään Erasmus+ -ambassador-toimintaa.

Aika: 3.-5.4.2024 
Paikka: Sevilla, Espanja
Järjestäjä: Espanjan Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
Työkieli: englanti

Seminaarin englanninkielinen kuvaus on SALTO-portaalissa (linkki sivun oikeassa reunassa). Myös seminaarin alustavaohjelma löytyy liitteenä. 

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu aiheesta kiinnostuneille kokeneille aikuiskoulutuksen ja korkeakoulutuksen toimijoille. Osallistujilla tulisi olla viime vuodelta kokemusta Erasmus+-ohjelmasta joko liikkujana tai hankkeiden parissa. Lisäksi nähdään positiivisena, jos osallistujilla on kokemusta kampanjoista tai toimista Erasmus+-kokemusten jakamisessa. Kelpoisuuskriteerit tulee käydä ilmi hakemuksesta.

Hakeminen

Haussa on yhteensä 2 paikkaa suomalaisille osallistujille.

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta; majoitus ja seminaariohjelma maksetaan Erasmus+ -ohjelmasta. Myös matkakulut korvataan osallistujille. Ansionmenetystä, sijaiskuluja tai päivärahoja ei korvata. Osallistujaksi valittujen tulee osallistua tapahtuman ohjelmaan sen alusta loppuun asti. 

Lisätietoa osallistumisesta ja apurahasta 

Hakeminen tapahtuu Webropol-lomakkeen kautta (linkki alla).

Hakuaika päättyy 21.2.2024.

Lisätiedot:
Petra Helenius (aikuiskoulutus), petra.heleniussari.Huttunen [at] oph.fi (@oph.fi),  029 533 8546
AnneSophie Hokkanen (korkeakoulutus), annesophie.hokkanen [at] oph.fi (annesophie[dot]hokkanen[at]oph[dot]fi), 029 533 1127

Hakulomake Webropol-järjestelmässä

Aika ja paikka

3. – 5.4.2024

Ilmoittautumisaika

13.2.2024 – 21.2.2024 klo 23:59

Liitteet

Alustava ohjelma “Civic participation and EU values. Make Europe shine!”