Erasmus+ -seminaari yleissivistävälle koulutukselle Sloveniassa: Inclusion in education: development of Erasmus+ projects led by inclusive values

Seminaari Hyvinvointi Kansainvälistyminen Koulutuksen kehittäminen Laatu ja kehittäminen Tasa-arvo ja osallisuus Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Taiteen perusopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle TCA

Tämä seminaari käsittelee osallisuuden ja monimuotoisuuden käsitettä sekä käytäntöjä eurooppalaisissa kouluissa, lukioissa ja muissa yleissivistävän koulutuksen organisaatioissa. Seminaarin tavoitteena on perustaa osallisuutta edistävien koulutustoimijoiden verkosto sekä tukea osallisuutta edistäviä kouluja. Osallistujille tarjotaan kurkkaus EU-maiden erilaisiin koulujärjestelmiin. Seminaari tarjoaa myös näkökulmia osallisuuteen liittyvään terminologiaan ja tukee osallistujia osallisuuden ja monimuotoisuuden painopisteen huomioimiseen Erasmus+ -hankkeissa. 

"Expected results:

  •  Participants are informed about concept of inclusion in education;
  •  Participants learn to use relevant tools that help develop Inclusion and support Diversity in schools.
  •  Participants will get to know inclusive practices from some EU schools.
  •  Participants will reflect their  inclusive practices and become well equipped to run inclusive Erasmus+ project."

Aika: 23.-25.10.2024 
Paikka: Slovenia (paikkakunta tarkentuu vielä)
Järjestäjä: Slovenian Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
Työkieli: englanti

Seminaarin tarkempi kuvaus on SALTO-portaalissa (linkki alla). 

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu yleissivistävän koulutuksen edustajille. Tapahtumaan odotetaan noin 30 osallistujaa 13 Erasmus+ -maasta. 

Hakeminen

Haussa on yhteensä 3 paikkaa suomalaisille yleissivistävän koulutuksen osallistujille. Hakea voivat sekä Erasmus+ -hanketoimintaan aikaisemmin osallistuneet että ne, jotka suunnittelevat Erasmus+ KA1- tai KA2-hankehakemuksen jättämistä seuraavalla hakukierroksella.  

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta; majoitus ja seminaariohjelma maksetaan Erasmus+ -ohjelmasta. Myös matkakulut korvataan osallistujille. Ansionmenetystä, sijaiskuluja tai päivärahoja ei korvata. Osallistujaksi valittujen tulee osallistua tapahtuman ohjelmaan sen alusta loppuun asti. 

Lisätietoa osallistumisesta ja apurahasta 

Hakeminen tapahtuu Salto-portaalin hakulomakkeella (linkki alla).

Hakuaika päättyy 14.6.2024.

Lisätiedot:

Katariina Petäjäniemi (yleissivistävä koulutus), etunimi.sukunimi [at] oph.fi, 029 533 8506 

TAPAHTUMAN INFOSIVU JA HAKULOMAKE SALTO-PORTAALISSA

Aika ja paikka

23. – 25.10.2024
Slovenia (paikkakunta varmistuu myöhemmin)

Ilmoittautumisaika

16.4.2024 – 14.6.2024 klo 23:59