Erasmus+ -temaattinen koulutus korkeakoulutukselle: “Impact, quality and reporting in the new KA220-HED projects”, 19-21.6.2024 Romania

Koulutus Seminaari Kansainvälistyminen Korkeakoulutus Erasmus+ Erasmus+ korkeakoulutukselle TCA

Temaattinen koulutusseminaari "Impact, quality and reporting in the new KA220-HED projects" kokoaa yhteen KA220-HED-hankkeiden toimijoita, jotka ovat aloittaneet projektinsa vuonna 2022 tai jälkeen ja joiden budjetti perustuu kertakorvausrahoitusmalliin (lump sum). Seminaarin tarkoituksena on parantaa ymmärrystä siitä, mitä vaikuttavuus tarkoittaa tavoitteiden yhteydessä ja miten vaikuttavuutta voitaisiin osoittaa. Koulutuksessa tuettaan hankkeen toteuttajia muotoilemaan asianmukaisia mittareita ja antamaan heille välineitä hankkeen ja tavoitteiden edistymisen seuraamiseen ja arvioinnin toteuttamiseen.  Koulutuksessa keskustellaan menetelmistä tulosten laadun varmistamiseksi ja niiden mittaamista mittareiden avulla sekä valmistaa hanketoimijoita loppuraportointivaiheeseen.

Aika: 19.-21.6.2024 
Paikka: Bucharest, Romania
Järjestäjä: Romanian Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
Työkieli: englanti

Seminaarin englanninkielinen kuvaus on SALTO-portaalissa (linkki alla). 

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu korkeakoulutuksen kumpaanuushankkeiden (KA220) parissa toimiville hanketoimijoille jotka ovat saaneet rahoitusta 2022 vuoden haussa tai sen jälkeen. Osallistujavalinnassa etusijalla ovat hakijat, joiden organisaatiot eivät ole aikaisemmin osallistuneet TCA-toimintaan. Kelpoisuuskriteerit tulee käydä ilmi hakemuksesta.

Hakeminen

Haussa on yhteensä 2 paikkaa suomalaisille osallistujille.

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta; majoitus ja seminaariohjelma maksetaan Erasmus+ -ohjelmasta. Myös matkakulut korvataan osallistujille. Ansionmenetystä, sijaiskuluja tai päivärahoja ei korvata. Osallistujaksi valittujen tulee osallistua tapahtuman ohjelmaan sen alusta loppuun asti. 

Lisätietoa osallistumisesta ja apurahasta 

Hakeminen tapahtuu Webropol-lomakkeen kautta (linkki alla).

Hakuaika päättyy 3.5.2024.

Lisätiedot:
AnneSophie Hokkanen (korkeakoulutus), annesophie.hokkanen [at] oph.fi (annesophie[dot]hokkanen[at]oph[dot]fi), 029 533 1127

Tapahtumasivu ja ilmoittautuminen Salto-portaalissa

Aika ja paikka

19. – 21.6.2024

Ilmoittautumisaika

3.4.2024 – 3.5.2024 klo 23:59