Erasmus+ temaattinen seminaari ammatillisen ja korkeakoulutuksen sektoreille: "How to make the most of Erasmus+ to train tomorrow's health professionals?", 21-24.10.2024, Ranska

Seminaari “How to make the most of Erasmus+ to train tomorrow's health professionals?"  tavoitteena on edistää pitkäjänteistä työtä Euroopan terveysunionin rakentamiseksi. Tämän asian edistämiseksi seminaarissa käsitellään seuraavia asioita:

  • Yhteisen käsityksen ja näkemyksen jakaminen terveydenhuollon ammattilaisten koulutuksesta Euroopassa.  
  • Asiantuntemuksen ja hyvien käytäntöjen jakaminen kansainvälisten toimintojen toteuttamisessa lääketieteen ja ensihoidon opinnoissa.  
  • Erasmus+ -mahdollisuuksien hyödyntäminen liikkuvuuteen (KA1) ja yhteistyöhön (KA2) lääketieteen ja ensihoitajan opinnoissa.

Aika: 21.-24.10.2024 
Paikka: Lille, Ranska
Järjestäjä: Ranska Erasmus+ -ohjelman kansallinen toimisto
Työkieli: englanti

Seminaarin englanninkielinen kuvaus on SALTO-portaalissa (linkki sivun oikeassa reunassa). Myös seminaarin alustavaohjelma löytyy ilmoituksen liitteenä. 

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu koulutusorganisaatioille (tai organisaatioille/viranomaisille, jotka hallinnoivat liikkuvuuttaan konsortioiden kautta) lääketieteen ja ensihoidon aloilla, EQF-tasoilla 3–8, jotka ovat mukana Erasmus+-ohjelmassa. 

Hakeminen

Haussa on yhteensä 2 paikkaa suomalaisille osallistujille.

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta; majoitus ja seminaariohjelma maksetaan Erasmus+ -ohjelmasta. Myös matkakulut korvataan osallistujille. Ansionmenetystä, sijaiskuluja tai päivärahoja ei korvata. Osallistujaksi valittujen tulee osallistua tapahtuman ohjelmaan sen alusta loppuun asti. 

Lisätietoa osallistumisesta ja apurahasta 

Hakeminen tapahtuu SALTO-portaalin kautta (linkki alla).

Hakuaika päättyy 7.6.2024.

Lisätiedot:
Sari Huttunen (ammatillinen koulutus),  sari.huttunen [at] oph.fi (sari[dot]huttunen[at]oph[dot]fi), 0295 338 563
AnneSophie Hokkanen (korkeakoulutus), annesophie.hokkanen [at] oph.fi (annesophie[dot]hokkanen[at]oph[dot]fi), 029 533 1127

Tapahtumasivu ja ilmoittautuminen Salto-portaalissa

Aika ja paikka

21. – 24.10.2024

Ilmoittautumisaika

7.5.2024 – 7.6.2024 klo 23:59

Liitteet

Alustava ohjelma “How to make the most of Erasmus+ to train tomorrow's health professionals?"