Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle: Lähtövalmennus pitkäkestoisiin opiskelijaliikkuvuuksiin osallistuville

Koulutus Kansainvälistyminen Erasmus+ Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle

Tervetuloa Erasmus+ pitkäkestoisten opiskelijaliikkuvuuksien lähtövalmennukseen! Valmennus on tarkoitettu yleissivistävän koulutuksen sektorin hankkeiden pitkäkestoisiin opiskelijaliikkuvuuksiin osallistuville opiskelijoille. 

Valmennuksen kutsu lähetetään KA121-SCH ja KA122-SCH -hankkeiden ensisijaisille yhteyshenkilöille. Välitäthän tarvittaessa viestin kollegallesi, sekä tiedotat opiskelijoita lähtövalmennuksesta.

Valmennuksen kuvaus: Valmennus sisältää vinkkejä matkaan valmistautumiseen ja kohdemaahan tutustumiseen sekä keskustelua isäntäperhearjesta ja koulunkäynnistä toisessa kulttuurissa. Valmennuksessa opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua muihin vaihtoon lähteviin opiskelijoihin ympäri Suomen ja kuulla jo vaihdossa olleiden opiskelijoiden ajatuksia eteen tulleista haasteista ja mahdollisuuksista. Valmennus toteutetaan suomen kielellä, tarvittaessa osin suomeksi ja osin ruotsiksi. Tarvittaessa järjestämme erillisen ruotsinkielisen valmennuksen. Lounas ja kahvit kuuluvat päivän ohjelmaan. 

Kouluttaja: Valmennuksen järjestää Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut yhteistyössä Opetushallituksen kanssa. Kouluttajana toimii Laanilan lukion englannin ja ruotsin lehtori Tiina Fredriksson. Kouluttajalla on monen vuoden kokemus Erasmus+ pitkäkestoisten opiskelijaliikkuvuuksien järjestämisestä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen valmennukseen alla olevasta painikkeesta torstaihin 15.8. mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Valmennuksen järjestäjä tiedottaa osallistujia heti lähikoulutuksen varmistuttua matkojen ja mahdollisen majoituksen varaamista varten. Alaikäisiltä osallistujilta vaaditaan huoltajan allekirjoittama lupa lähivalmennukseen osallistumiseen. Lupa lähetetään osoitteeseen paivi.packalen [at] ouka.fi (paivi[dot]packalen[at]ouka[dot]fi)

Majoittuminen: Majoittuminen Oulussa on mahdollista ennen/jälkeen valmennusta omalla kustannuksella. Majoittuminen on mahdollista esim. Sokos Hotel Arina Oulussa ja Scandic Oulussa Stationissa. Molemmat hotellit ottavat vastaan myös 16 vuotta täyttäneitä alaikäisiä majoittujia, mutta edellyttävät huoltajan allekirjoittamaa hotellin omaa kaavaketta.

Lisätietoja: paivi.packalen [at] ouka.fi (paivi[dot]packalen[at]ouka[dot]fi)kristiina.kangas [at] ouka.fi (kristiina[dot]kangas[at]ouka[dot]fi)

Ilmoittaudu tästä viimeistään 15.8. mennessä

Aika ja paikka

30.8.2024 10.00 – 16.15
Oulu10, Torikatu 10 , Oulu
Valmennus järjestetään lähitilaisuutena Oulussa, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 nuorta. Valmennus järjestetään etäyhteydellä TEAMSissa, mikäli ilmoittautuneita on 4-9. Ilmoittautuneita tiedotetaan valmennuksen toteutustavasta heti sen ollessa mahdollista.

Ilmoittautumisaika

13.5.2024 – 15.8.2024 klo 00:00