eTwinning-seminaari Maltalla – hyvinvointia varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen

Seminaari Digitaalisuus Hyvinvointi Kansainvälistyminen Kulttuurinen moninaisuus Oppimisympäristö Opettajat ja kasvattajat Esiopetus Varhaiskasvatus Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle eTwinning
Tapahtuma on peruutettu.

Huomio, huomio! Päivitys järjestäjältä 27.2.2024! Ajankohta siirtyy mahdollisesti toukokuulle. Kerromme lisää kun tiedämme enemmän!

Varhaiskasvatuksen parissa työskentelevä - tule mukaan Maltalla järjestettävään seminaariin  "eTwinning seminar on wellbeing for early childhood education and care and primary education personnel"!

Osallistujat pääsevät tutustumaan eurooppalaisiin kollegoihin, löytämään kumppaneita kansainväliseen yhteistyöhön ja oppimaan, kuinka eTwinningiä voi hyödyntää päiväkotien ja esikoulujen arjessa.

Milloin: Torstai 11.4. - lauantai 13.4.2023
Seminaarin alustava ohjelma löytyy tämän sivun oikeasta reunasta (Draft Agenda).

Missä: Valletta (alustava), Malta

Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen parissa työskentelevät henkilöt (lasten ikä 0-6). Voimme tarjota mahdollisuuden 2 osallistujalle suomalaisista päiväkodeista tai kouluista.

Koulutuksen kieli: Englanti

Kokemus eTwinningistä: Aloittelijat ja kokeneemmat eTwinnaajat.

Osallistujien tulee rekisteröityä eTwinningiin ennen seminaaria.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä, ota yhteyttä sähköpostitse: etwinning [at] oph.fi

Huom! Osallistuminen on maksutonta. Seminaaripakettiin kuuluu ohjelman lisäksi majoitus ja ruokailuja. Opetushallituksen eTwinning-tukipalvelu hankkii osallistujien lentoliput. Muut julkisen liikenteen liput laskutetaan eTwinning-tukipalvelulta matkan jälkeen. Emme maksa sijaiskuluja, päivärahaa, ohjelman ulkopuolisia ruokailuja tai vakuutuksia. Osallistujien tulee tutustua tarkkaan matkustusohjeisiimme sekä tehdä huolellisesti matkalasku Opetushallituksen eMatka-järjestelmässä. Tutustu näihin ohjeisiin, ennen kuin haet mukaan!

Lisätietoa: Jos jokin seminaariin liittyvä mietityttää, älä epäröi ottaa yhteyttä Riikkaan: riikka.aminoff(at)oph.fi 

Hae mukaan viimeistään 29.2.2024!

TÄYTÄ HAKEMUSLOMAKE TÄSTÄ!

Aika ja paikka

11. – 13.4.2024

Ilmoittautumisaika

6.2.2024 – 29.2.2024 klo 23:00

Liitteet

Liitteet